Σάββατο, Μαΐου 5

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!  Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΖΟΥΛΑ ΤΟ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΛΙΜΑΝΙΩΝ – ΥΔΑΤΩΝ ΚΛΠ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ!
20120505-150338.jpg  ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΙΔΩ – ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ “ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ!
ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΘΟΔΩΡΗ ΔΡΙΤΣΑ & ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΦΑΖΑΝΗ
« Η καταρρέουσα, παράνομη και ένοχη κυβέρνηση
ξεπουλάει το ΟΛΠ, ΟΛΘ, ΕΥΔΑΠ, ΕΥΑΘ, ΔΕΠΑ, ΟΔΠΕ »
Τέσσερις μέρες πριν τις εκλογές, στη ζούλα, κουρελιάζοντας κάθε έννοια νομιμοποίησης,
η Διυπουργική Επιτροπή Αποκρατικοποιήσεων αποφάσισε να μεταφέρει στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων το 51% των μετοχών του ΟΛΠ και το 50,9% των μετοχών του ΟΛΘ, προχώρησε δηλαδή στην πλήρη ιδιωτικοποίησή τους. Με την ίδια απόφαση περνάει στο Ταμείο το 34% των μετοχών της ΕΥΔΑΠ, το 34% της ΕΥΑΘ, το 34% της ΔΕΠΑ και το 13% του ΟΔΙΕ.
Η απόφαση αυτή στο σύνολό της είναι εξοργιστική. Ειδικά όμως για
τον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ η πλήρης ιδιωτικοποίησή τους ξεπερνάει κάθε όριο. Επιχειρήσεις κερδοφόρες, στρατηγικού χαρακτήρα για το δημόσιο συμφέρον, με προοπτική βέβαιης ανάπτυξης και περαιτέρω κερδοφορίας, παραδίδονται σε ιδιωτικά συμφέροντα χωρίς κανένα λόγο.
Καταγγέλλουμε τον δοτό Πρωθυπουργό Παπαδήμο και τους θλιβερούς σε διατεταγμένη υπηρεσία υπουργούς της καταρρέουσας
κυβέρνησης ως ενόχους και υπόλογους γι’ αυτό το αντιδημοκρατικό έγκλημα.
Όσο κι αν είναι κατανοητός ο τρόμος τους από την επικείμενη πολιτική καταδίκη τους, τίποτα δεν δικαιολογεί το πραξικόπημά τους.
Οι αναμενόμενες αντιδράσεις των εργαζομένων στα λιμάνια θα είναι η απάντηση στο πραξικόπημα αυτό. Και η δική μας συμπαράσταση σ’ εκείνους δεδομένη και αμέριστη.
πηγή
cretanpatriot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .