Σάββατο, Οκτωβρίου 27

Ο «Κόκκινος φασισμός» αποδεικνύεται με στοιχεία…δυστυχώς!


Γράφει ο ..(( Λ ))..

Η ιστορία και η αλήθεια της είναι Ιερά όπλα των Ελλήνων…!

Είναι γεγονός πως εκτός από τις ξένες δυνάμεις, και κάποιοι δικοί μας πέρασαν την πατρίδα μας, εφ’ όσον αυτοί είχαν άλλη μάνα την Σοβιετική, με φωτιά και σίδερο. Τα στοιχεία που θα παρατεθούν είναι συνταρακτικά. Για να θυμόμαστε και να μην ξεχνάμε ποτέ την αληθινή ιστορία του τόπου μας.

Η προδοτική, ηγεσία του ΚΚΕ στο παρελθόν κατά την ιστορία του έθνους , κορόιδεψε τους Αγνούς αγωνιστές και σήκωσαν τα όπλα εναντίον της Πατρίδος τους. Από την τότε ηγεσία του Κ.Κ.Ε κανείς δεν συνελήφθη, κανείς δεν σκοτώθηκε.
Άλλοι άφησαν τα κοκκαλάκια τους στα βουνά και άλλοι στις «δημοκρατίες»
της ανατολικής Ευρώπης.

Ας δούμε ορισμένα γεγονότα για να σταματήσει η κοροϊδία προς τους σημερινούς Έλληνες, διότι όταν λέγουμε λήθη (ναξεχάσουμε) εννοούμε λήθη και όχι προπαγάνδα κατά των άλλων, έτσι; Ας δούμε λοιπόν τα εξής τα οποία δεν ξεχνούμε ποτέ και γράφονται με δάκρυ και πόνο ψυχής:

Α) Διακύρηξη 1924: «…οφείλει το ΚΚΕ να οδηγήση τις Ελληνικές μάζες (!!!) στον αγώνα για την υπεράσπιση της Σοβιετικής Πατρίδας»!

Β) Ριζοσπάστης, 1931: «Ζήτω η Σοβιετική Ελλάδα»

Γ) Περιοδικό «Κομμουνιστική Επιθεώρηση, Νοεμβρίου 1933» : «…υπερασπιζόμαστε με τον καλύτερο τρόπο την Σοβιετική μας πατρίδα» !!!

Δ) Νίκος Ζαχαριάδης (το βιβλίο του «Ιστορία του ΚΚΕ», κεφάλαιο 7). : «Όξω από την Μεγάλη Ιδέα, ενάντια της»!

Ε) Επιστολή 415 στελεχών του ΚΚΕ στον Χρουτσώφ, το 1955 στην Τασκένδη: «…και θα συντρίψουμε τον πατριωτισμό μέσα στην Κ.Ο μας και θα είμαστε πιστοί στον διεθνισμό και στην μάνα μας και ΠΡΩΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ, την Σοβιετική Ένωση»!

Στ) Φθινόπωρο του 1948, ο Μάρκος Βαφειάδης στην «Πλατφόρμα», λέγει: «Η στρατολογία των νέων ανταρτών δεν αποτελείτο ούτε κατά 10% από Έλληνες…η στρατολογία του Δ.Σ.Ε (Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας) επετυγχάνετο κατ’ ουσία και εξ’ ολοκλήρου δια της βίας».

Ζ) Ν. Ζαχαριάδης Ιαν. 1949 Πέμπτη Ολομέλεια ΚΚΕ: «Αν δεν κάναμε την Βάρκιζα, η ήττα μας θα ήταν συντριπτική…Η Βάρκιζα μας έδωσε τη δυνατότητα να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε προς το καινούριο ξεσήκωμα».

Η) Οι διαταγές: 206/9-5-43 και 4.372/30-5-43 εντολή του κομιτάτου των Βουλγάρων στην Περλεπέ προς τα παραρτήματα τους στην Καστοριά: «Να ενταχθεί η δίωξη των Ελλήνων πατριωτών και να αποφεύγετε κάθε σύγκρουση με τους αντάρτες του Ε.Α.Μ. Ε.Λ.Α.Σ Αν συλαμβάνονται Βούλγαροι παρά των ανταρτών του Ε.Λ.Α.Σ. έχει προβλεφθεί να μην θίγονται».

Θ) 13-1-44 Υπογραφή συμφωνίας από το 5ο σύνταγμα του Ε.Λ.Α.Σ και της Αλβανικής «τσέτας»: «Συμφωνία για την παροχή βοήθειας από τους αλβανούς στον Ε.Λ.Α.Σ στον αγώνα του εναντίον του Ε.Δ.Ε.Σ (Ζέρβας)»!

Ι) 30-3-44 Χωρίον Κόλινες Κυνουρίας: «Συμφωνία μεταξύ Ε.Λ.Α.Σ και Γερμανών, όπου ο Ε.Λ.Α.Σ αναλαμβάνει την υποχρέωση να μην χτυπήσει τους Γερμανούς κατά την αποχώρηση τους από την Ελλάδα»!!!

Ια) Σύμφωνο μεταξύ Ε.Λ.Α.Σ και Γερμανών(31.756 Μονάς Στρατιάς Αιγαίου), στο χωριό Λιβάδι Μακεδονίας την 1-9-44: «Ο Ε.Λ.Α.Σ αναλαμβάνει την υποχρέωση να μην εμποδίσει την αποχώρηση του γερμανικού στρατού από την Ελλάδα, οι δε Γερμανοί σε αντάλαγμα παραχωρούν στον Ε.Λ.Α.Σ βαρύοπλισμό και άλλο πολεμικό υλικό και έτσι ο Ε.Λ.Α.Σ θα μπορούσε να εξουδετερώσει άλλες ομάδες που θα επιτίθεντο εναντίον των Γερμανών»!!!!! Εκ μέρους του ΕΛΑΣ υπέγραψε ο Καπετάν Κίτσος.

Ιβ) Σύμφωνο Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης την 20-9-44 μεταξύ ΚΚΕ και του Βουλγαρικού στρατού κατοχής: «Ο Ε.Λ.Α.Σ αναλαμβάνει την υποχρέωση να προστατεύσει την υποχώρηση των βουλγαρικών στρατευμάτων μέχρι τα σύνορα, αρκεί όλος ο οπλισμός τους να περιέλθει στον Ε.Λ.Α.Σ».

Ιγ) 6-10-44 Συμφωνία μεταξύ Ε.Λ.Α.Σ (Ε. Ματσούκας) και Κ.Κ. Βουλγαρίας (Σ. Γκανόφσκι): «Καθορίζεται η στενή συνεργασία Ε.Λ.Α.Σ και βουλγαρικών στρατευμάτων στα υπό των βουλγάρων κατεχόμενα εδάφη».

Ιδ) Φεβρουάριος 1948 Συνέδριο του ΚΚΕ στην Κρυσταλλοπηγή Καστοριάς: «Επικύρωση αποφάσεως της «προσωρινής κυβέρνησης» του Μάρκου Βαφειάδη για την έναρξη του παιδομαζώματος. Εισηγητής του παιδομαζώματος ήταν η γιουγκοσλάβα υπουργός δημοσίας εκπαιδεύσεως Μίτρα Μίτροβιτς Τζίλας της Δημοκρατίας των Σκοπίων».

Ιε) Γνωμάτευση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ στις 23 Μαϊου 1947: «Ο πόλεμος του Ελληνικού Στρατού και των ξενοκίνητων ανταρτοκομουνιστών χαρακτηρίστηκε ως «Bandits war», δηλαδή ληστρικός πόλεμος, συμμοριτοπέλεμος».

Στοιχεία από  βιβλίο « Δια πυρός και Σιδήρου»
http://ellinikiafipnisis.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .