Κυριακή, Νοεμβρίου 4

Ρεσιτάλ ψεύδους και κοροϊδίας η ομιλία Σαμαρά

Ο πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας θλιβερός ψεύτης, που θεωρεί ότι απευθύνεται σε ανόητους και αδαείς. Έχει αναλάβει εργολαβία το ξεπούλημα της Ελλάδος και τη δωρεάν διανομή του εθνικού μας πλούτου στους τοκογλύφους πιστωτές. Μόνο η πτώση της γελοίας και.....

ξενόδουλης συγκυβέρνησης και η ανάληψη των ηνίων της χώρας από μία πραγματικά εθνική ηγεσία εγγυάται την επιβίωση της Ελλάδος ως κυρίαρχο εθνικό κράτος.

Χρυσή Αυγή 
 http://ksipnistere.blogspot.gr

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ του Δ. Σταμάτη χθες στην ΕΤ3: Η Μέρκελ εκβιάζει το πολιτικό σύστημα με την λίστα Χριστοφοράκου για να ψηφίζει τα μνημόνια !!! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Στην εκπομπή “Λαβύρινθος” που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Αλ. Τριαντφυλλίδης στηνΕΤ3 με καλεσμένους αρχικά τον Π. Καμμένο και στη συνέχεια τους ανεξάρτητους Βουλευτές Σοφία Σακοράφα Β΄ Αθηνών και τον Δ. Σταμάτη Ν. Αιτωλ /νίας
    ακούστηκαν πολλές και σοβαρές απόψεις σε αρκετά επίκαιρα πολιτικά θέματα που τρέχουν και μία καταγγελία ΒΟΜΒΑ από τον Δ. Σταμάτη για το πολιτικό σύστημα και το πως εκβιάζεται από τους Γερμανούς και τη Μέρκελ για να…ψηφίζει τα μνημόνια.
    Με λίγα λόγια ο κ.Σταμάτης ισχυρίστηκε δημόσια μέσω της κρατικής τηλεόρασης ότι το πολιτικό σύστημα ψηφίζει τα μνημόνια εκβιαζόμενο από τους Γερμανούς με την.. περιβόητη λίστα Χριστοφοράκου με τα ονόματα πολιτικών και κομμάτων που έχουν σχέση ΜΕ τις προμήθειες κ.λ.π.
    Δείτε το βίντεο στο 2.30′ περίπου, όπου ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλ /νίας είπε ότι η Μέρκελ εκβιάζει το πολιτικό σύστημα διότι γνωρίζει ποιοι πολιτικοί ενέχονται στο χρηματισμό και εκβιάζει και τους ίδιους στις συμφωνίες των μνημονίων!

    Δεν υπάρχει εισαγγελέας;
    Τι άλλο δηλαδή χρειάζεται για να παρέμβει αυτεπάγγελτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .