Δευτέρα, Νοεμβρίου 19

O λαός της Ελλάδος πεινά κι αυτοί στην κοσμάρα τους!! «Χρυσά» προνόμια: Δωρεάν λιμουζίνες και υπερ παχυλούς μισθούς σε πρώην προέδρους της Βουλής! Έδιωξαν τον Βασιλιά για να γίνουν αυτοί Βασιλιάδες ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!

«Χρυσά» προνόμια: Δωρεάν λιμουζίνες σε πρώην προέδρους της Βουλής!
Το πολυτελές Volvo που δόθηκε στον Φίλιππο Πετσάλνικο είναι μόνο μία από τις γενναιόδωρες παροχές που έχουν για όλη τους τη ζωή όσοι διατελούν πρόεδροι της Βουλής.
Η παροχή του αυτοκινήτου γίνεται βάσει εθιμικού δικαίου και προστίθεται σε άλλες, όπως η διατήρηση γραφείου μέσα στο κτήριο της Βουλής και το δικαίωμα απασχόλησης έως και έξι μετακλητών υπαλλήλων, οι οποίοι έχουν το προνόμιο να εργάζονται για τον πρώην πρόεδρο μέχρι αυτός να…
αποβιώσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», τα προνόμια τα απολαμβάνουν τόσο εκείνοι που έχουν εκλεγεί βουλευτές, όπως οι Απ. Κακλαμάνης, και Β. Πολύδωρας, όσο και εκείνοι που έχουν αποχωρήσει από την πολιτική όπως ο Φ. Πετσάλνικος, ο Δ. Σιούφας και η Α. Ψαρούδα-Μπενάκη.
Το κόστος των προνομίων των τριών πρώην προέδρων της Βουλής ξεπερνά τις 100.000 ευρώ ετησίως, χωρίς να υπολογίζονται στο ποσό τα έξοδα για τη λειτουργία του γραφείου τους!
Εξοργιστικά προνόμια τη στιγμή που ο ελληνικός λαός βαδίζει στα πιο σκοτεινά μονοπάτια της ιστορίας του…
Αν διαθέτουν το απαραίτητο ήθος θα πρέπει να επιστρέψουν τις λιμουζίνες ή να τις δωρίσουν σε κοινωφελή ιδρύματα που θα πιάσουν τόπο! 
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .