Τετάρτη, Φεβρουαρίου 6

"TOΝ ΦΛΕΒΑΡΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ". ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

VARKELONI-KOUFALES
Με την προσωνυμία και την ετικέτα " ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ(Ελληνικό προξενείο Βαρκελώνης)
από βενσερεμος 6:48, Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013", κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με την συνοδεία φωτογραφιών εμπρηστικό μήνυμα-προειδοποίηση προς την τρικομματική συγκυβέρνηση.
Το κείμενο έχει ως εξής(εδώ δεν υπάρχει λογοκρισία και ΕΣΡ άρα δημοσιεύονται όλα όσα κρίνουμε εμείς ως δημοσιοποιήσιμα):

"Οι κραυγές ελευθερίας των χτυπημένων μας συντρόφων αποτυπώνονται στους τοίχους του ελληνικού προξενείου της Βαρκελώνης ως μια ελάχιστη κίνηση αλληλεγγύης.
Η λαομίσητη χούντα μιλά για τρομοκράτες. Ο φασίστας ο Δένδιας διατάζει τα σκυλιά του να τους σαπίσουν στο ξύλο. Η τηλεόραση αναπαράγει την κτηνωδία με φόντο τα ξερατά της Τρέμης και του Πρετεντέρη. Ο Κουβέλης νομίζει πως θα ξεχάσουμε πως πάνω στις πλάτες του στήθηκε η πιο βάρβαρη και αντικοινωνική κυβέρνηση των τελευταίων 40 χρόνων. Ο Σαμαράς τσακίζει απεργίες και επιστρατεύει εργάτες. Ο Μιχαλολιάκος φαντασιώνεται πραξικοπήματα και οι πρόσφυγες και οι μετανάστες μαχαιρώνονται και δολοφονούνται. Οι αντιφασίστες βασανίζονται και στα σπίτια μας εισβάλουν πάνοπλοι μισθοφόροι.
Οι τρομοκράτες όμως είμαστε εμείς. Τρομοκράτες, αναρχικά στοιχεία και ληστοσυμμορίτες.
Εμείς ξεκαθαρίζουμε πως δεν πρόκειται να αφήσουμε σπιθαμή ιστορίας στον ολοκληρωτισμό και την τυραννία.Οι παππούδες μας τουφέκιζαν τους ναζί και οι πατεράδες μας ανατίναζαν το ηρεμία-τάξις-ασφάλεια των συνταγματαρχών. Νομοτελειακά λοιπόν το κακό θα τριτώσει.
Τον Φλεβάρη δεν τον βγάζετε κουφάλες
υγ. στα ισπανικά/καταλανικά
Αλληλεγγύη στον αγωνιζόμενο ελληνικό λαό
Αλληλεγγύη στους φυλακισμένους συντρόφους
Η αστυνομία δολοφονεί"
 http://makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .