Παρασκευή, Δεκεμβρίου 20

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Έχουν «μεθύσει» από το μίσος και θα κάνουν το μοιραίο λάθος!

Η ιστορική εφημερίδα “Ακρόπολις” φιλοξενεί άρθρο του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου για τα παράνομα σχέδια του Αντώνη Σαμαρά να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή.

Δεν θα αφήσουν την «Χρυσή Αυγή» να πάρει μέρος στις εκλογές

Όταν μιλάς σε έναν ερωτευμένο και αμφισβητείς την ερωτική του επιλογή είναι σαν να αυτοκτονείς. Δεν ακούει κανέναν και νομίζει πως όλοι θέλουν το κακό του. Κυριεύεται από ένα σκοτεινό πάθος που τον εμποδίζει να αντιληφτεί τα όρια της λογικής του ψέματος και της παραφροσύνης. Έχει τον «δικό του Θεό». Ακριβώς αυτό συμβαίνει με εκείνους που έχουν σχεδιάσει την εξόντωση της Χρυσής Αυγής. Έχουν πλέον «βυθιστεί» σε μια δεξαμενή ατέλειωτων λαθών και σκεπάζονται με το καπάκι του εγωισμού, προκειμένου να μη παραδεχτούν πως «έπαιξαν και έχασαν» στην παρτίδα που ξεκίνησαν. Έχουν δώσει υποσχέσεις παντού, εντός και εκτός Ελλάδος, και είναι αφάνταστα εκτεθειμένοι.

Ενδεχομένως να γνωρίζουν πως οδηγούνται στην πολιτική αυτοκτονία μεθοδεύοντας την νομοθετική απαγόρευση της Χρυσής Αυγής εκτός δικαιώματος συμμετοχής στις επικείμενες εκλογές, αλλά έχουν αποφασίσει να το πράξουν. Δεν έχουν άλλη λύση. Όταν ο κακοήθης όγκος «κουλουριάσει» όλο το σώμα ο γιατρός τρέχει να σώσει ότι μπορεί, αποκόπτοντας τη μετάσταση με το νυστέρι. Το ίδιο έχει πάθει και το κατεστημένο πολιτικό σύστημα.

Αυτή τη φορά όμως το δηλητήριο δεν είναι κακοήθες, αλλά λειτούργησε ως ξυπνητήρι στην χαραυγή ελπίδας του Ελληνικού λαού. Του έδειξε ότι το «χτύπημα στην πλάτη» δεν αποτελεί πλέον το άλλοθι για να συνεχίζουν φαινόμενο Λιάπηδων, Μαντέληδων και Βενιζέλων να αναπνέουν από την ανάσα των έντιμων νοικοκυραίων σκαρφαλώνοντας στα βουνά με τις χρυσές λίρες που έχουν αποκομίσει από τη λεηλασία του ελληνικού κράτους. Αυτοί που πιστεύουν ότι η «Χρυσή Αυγή» είναι ένα κόμμα που γεννήθηκε για να τακτοποιήσουν οι γονείς τους κάποια πλουσιόπαιδα που τελείωσαν τις σπουδές τους στο Χάρβαρντ, σε ένα ακούραστο επαγγελματικό μέλλον, κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου.

Η Χρυσή Αυγή δεν διαλύεται, γιατί δεν υπάρχει! Ζει χωρίς να φαίνεται! Αναγεννιέται όταν πεθαίνει! Αν κάποιος είχε συνομιλήσει, έστω και λίγο με τα στελέχη της θα καταλάβαινε αυτό που γράφω. Παρακολουθώ σχεδόν από την ίδρυση της την πολιτική της πορεία, όπως και όλων των πολιτικών οργανισμών του «δεξιού τόξου». Η πατριωτική σκληράδα της είναι απαράμιλλη και αμίμητη. Έχουν στοχεύσει εξ’ αρχής λάθος όσοι νομίζουν πως οι προφυλακίσεις και η νομική απαγόρευση μπορεί να τρομοκρατήσει το 1.000.000 και πλέον πολίτες που έχουν περάσει στην απέναντι όχθη. Αυτοί δεν γυρίζουν πίσω. Θα έπρεπε να το είχαν κάνει πολύ νωρίτερα. Τώρα πια είναι μοιραία αργά.

Ενημερώνω πάσα ενδιαφερόμενο που είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του και τη σφραγίδα στο νομοθέτημα – κακούργημα της μη συμμετοχής της, στις εκλογές ότι θα την κάνει πρώτο κόμμα χωρίς να υπάρχει το ψηφοδέλτιο της όταν ξεκινήσει το χάραμα η εκλογική διαδικασία. Θα το διαπιστώσει με τη δύση του ηλίου όταν δουν τον Μιχαλολιάκο στο Ζάππειο να κάνει δηλώσεις.