Τρίτη, Ιουλίου 29

Το λέμε και το δηλώνουμε: οι εθνοπροδότες και οι “Εφιάλτες” θα έχουν κακό θάνατο … ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ !!!

Ξύπνα καημένη Ελλάδα μας!

essetai_cover

Μείωση των ωρών των αρχαίων ελληνικών!

“Μια ακόμα γροθιά στο στομάχι σου Ελλάδα, σου φόρεσαν τη μάσκα ,σου παίρνουνε τη δάδα εκείνη του θριάμβου και του πολιτισμού γιατί σε προορίζουν οι ξένοι για αλλού. σου παίρνουν τα
λεφτά σου, σου παίρνουν τα παιδιά!


Ξύπνα Ελλάδα μου γλυκιά, σου λέω ξύπνα ,και μην αφήνεις στους επίδοξους ληστές στους κερδοσκόπους, πανάθλιους δανειστές που θέλουν να φιμώσουν ως και τις καμπάνες να μη χτυπούν να μη λαλούν στις έκτακτες ανάγκες!

Ξύπνα Ελλάδα μου γλυκιά αιώνια Ρωμηοσύνη με μύρια ανομήματα το όνομά σου σβήνει και δώσε μια στους δαίμονες να φύγουν μακριά σου να ξαναβρείς την αίγλη σου και την παλικαριά σου.
Με σχέδια διαβολικά σου παίρνουνε τη γλώσσα αυτή την αρχαιοελληνική που έχει δώσει τόσα να λείψει λεν απ΄ τα σχολειά κι όλο την αγνοούν γι αυτό με μέσα αθέμιτα αργά την καταργούν!

Ξύπνα Ελλάδα μου γλυκιά σου λέω ξύπνα όσο ο ήλιος σου ζεσταίνει την καρδιά βρες το ρυθμό σου με το λαό σου που αγωνίζεται τόσο σκληρά.
Σήκω, τι κάθεσαι γλυκιά πατρίδα βάλε μπροστά σου το θούριο του Ρήγα κάποιοι σε πρόδωσαν μην τους ακούς ζήσε ελεύθερη στους νέους καιρούς!”

Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά

Εκπαιδευτικός,συγγραφέας,κριτικός