Καταγγελία – Υποψήφια του Λεβέντη αποκαλύπτει την αλήθεια: “Μας χρησιμοποιούν ως ‘ανάχωμα’ για να κόψουν ψήφους απ’την Χρυσή Αυγή

Λεβένταρε, με τις μ@λακίες που κάνεις, είναι ζήτημα αν θα ξεπεράσεις το 2,99% που ψάχνεις για μα μπείς στο μαντρί!!!

Κι όποιο παληκάρι θέλει απ’το μαγαζί σου, να στοιχιματίσει μαζί μας ~ σας προκαλούμε … diafimiseto


Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, το σύστημα στήνει κι από ένα (ή δύο ή τρία…) ανάχωμα στην Χρυσή Αυγή. Σε τούτες τις εκλογές, το βασικό ανάχωμα είναι το «κόμμα» (one man show ή επί το ελληνικόν… σόλο κλαρίνο) του γραφικού Λεβέντη, ελλείψει άλλου σοβαρότερου… Κι όταν λέμε «ανάχωμα», δεν εννοούμε βεβαίως ότι το σύστημα περιμένει από το «κόμμα» Λεβέντη να αποσπάσει ψήφους από την συμπαγή εκλογική μάζα της Χρυσής Αυγής. Αλλά, να πάρει ψήφους αγανακτισμένων -αλλά όχι συνειδητά πολιτικοποιημένων και κατασταλαγμένων Ελλήνων-, που τον Ιανουάριο ψήφισαν άλλο κόμμα και τώρα που η… ελπίδα χάθηκε στο νέο αριστερό Μνημόνιο, μπορεί να πάνε στην Χρυσή Αυγή.


Μάλιστα, αυτό το ομολογεί στη φυλλάδα του Big Boss Μπόμπολα και κάποια υποψηφία του «κόμματος» αυτού στον νομό Τρικάλων – η οποία, διόλου τυχαία, δηλώνει ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και το 2015- αποκαλύπτοντας προφανώς τη «γραμμή» που έχει ρίξει ο πρόεδρος Βασίλης:  «Συμπληρώνει ακόμη ότι κάποιοι από τον κοινωνικό της περίγυρο της είχαν πει ότι θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή «και σκέφτηκα ότι αν μπορέσω λίγους έστω να πείσω να φύγουν από αυτό το μόρφωμα θα έχω πετύχει κάτι. Ας ψηφίσουν καλύτερα Ένωση Κεντρώων, όχι αυτούς τους επικίνδυνους».

Συμπέρασμα: Όποιος είναι πραγματικά αγανακτισμένος και μνημονιόπληκτος και ψηφίσει το πράμα του Λεβέντη, είναι άξιος της τύχης του!

https://cretanpatriot.wordpress.com