Παρασκευή, Φεβρουαρίου 19

ΓΙΑΤΙ Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΠΟΜΠΑ !

 ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ


sfakianakis
Απομακρύνθηκε από την σημερινή του θέση και έγινε βοηθός επιτελάρχης με εποπτεία -αλλά χωρίς να έχει τον έλεγχο- της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος – «Ας πρόσεχε» ήταν το σχόλιο κυβερνητικής πηγής για τον υπουργό Τόσκα που κατηγόρησε τον μεγάλο ισορροπιστή Σφακιανάκη για δημόσιες σχέσεις…

ΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ “ΦΑΟΥΛ” ΟΙ PUSTARES

Να “πήγε να βάλει πόδι και σε δεύτερη βάρκα” ;

Η ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ και οι δημόσιες σχέσεις που ορθώς καλλιέργησε ο Σφακιανάκης για να κάνει τη δουλειά του φαίνεται τώρα ανήκουν σε άλλη εποχή… Αποτελούν ΤΟ ‘ΤΥΡΙ”, το οποίο διατίθεται απο τα κουραδοκάναλα τα οιωνεί ατιμώρητα για ό,΄τι και να γίνεται στις αυλές των Αλητ (ολος ο ποινικός κώδικας παρευλάνει στα “μαγαζιά” των νταβάδων και κάνουν πως δε γλέπουν οι αρμόδιες..). Ολος ο θόρυβος, όλη η κακοφωνία απο τα κατοχικά ΜΜΕ για το “ξήλωμα” όπως είπαν, του επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ένα πελώριο “τυρί” !

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝΕΛ ΗΤΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑ Η ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ

original
Για τον Τόσκα και τους αλλους αθλίους της γενοκτονικής διακυβέρνησης είναι μια έκφραση γνώμης.. Ισως υπό κανονικές συνθήκες δημοκρατικής ομαλότητας σε ευρωπαίκή χώρα, μακρυά από την Τουρκία, να μπορούσε να είναι έτσι έτσι, επαχθής μεν, αλλά γνώμη.. Αλλά “ψύλλοι στ’ άχυρα”…

Η πραγματική εδώ παγίδα, το ουσιαστικό πολιτικό ζήτημα είναι η μαζική παρακολούθηση και η αστυνόμευσή μας από το κατοχικό καθεστώς και από τους κατακτητές εννοείται, χωρίς καν αναφορά στο απόρρητο των ιδιωτικών επικοινωνιών. Προδοτικά πολιτικά καθάρματα και σ΄αυτή την περίπτωση ενεργούν μέσα σε θεσμικό κενό, αλλά και νομικό στη συγκεκριμμένη περίπτωση.. Ξεκίνησαν αλλά δεν κατοχύρωσαν τίποτα με νόμους ισχυρούς.. Και βεβαίως όλοι και όλα ανοιχτά για τις ξένες υπηρεσίες του ολέθρου για τους Ελληνες..
Αυτό λοιπόν ενδιαφέρει να υπερασπιστούμε, το απαραβίαστο του απορρήτου των επικοινωνιών.  Οι μαζικές παρακολουθήσεις είναι κάτι που θεωρείται αυτονόητη απόδειξη για την κατάλυση τ ης Δημοκρατίας στη Δύση από κυβερνήσεις  και μυστικές υπηρεσίες..
Πολιτικός στόχος να περάσουν τα ατομικά και πολιτικά δικαιώματά μας σε καθεστώς πλήρους νομιμότητας με διαφάνεια, φυσικά σ’ ένα επόμενο καθεστώς ελευθερίας… Τ άλλα είναι δημόσιες σχέσεις της υπερεσίας, που δεν είναι κακό πράμα απλώς σήμερα αδιάφορο.. Μόλις κατοχυρωθούν τα δικαιώματα με νόμους, τότε να ασχοληθούμε με την καρριέρα του κάθε Σφακιανάκη και της κάθε πως λέγεται η μπατσίνα των ανοιχτών συνόρων, όπου τον πάνε να συνδράμει στο κακό.. 
Εννοείται οι ηγεσίες που “φυτεύει”  τούτο το καθεστώς θα ‘ναι χειρότερες από τους προηγούμενους, αλλά τι σημασία έχει ? Κανονικά  το Σύστημα οφείλει να εκδηλώσει την Ευγνωμοσύνη του στον Σφακιανάκη.. Ηλιθιότητα, Τόσκα… να χτυπά τους δικούς τους μεγάλους ισορροπιστές..  Και πάλι είναι όμως έτσι ? Ας δούμε τι λέει το ρεπορταζ..
Δεν άρεσε λένε στους πράχτωρες της  παγκοσμιοσκατοποίησης το ξεσκέπασμα του αληταρά που έβρισε νεκρούς, τους 3 πεσόντες στο πεδίο της τιμής αξιωματικούς του Π.Ν.  Επαύξησε τη λαίκή συμπαράσταση στο κακό για την προδοΣΙΑ κλίμα της συσχέτισης του λαού με το στρατό (παρότι χωρίς εθνόσημο να μην ξεχνάμε)

zaxariadis
ΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΣ ;;;  (αποθέωση της πολιτικής αγραμματοσύνης..)  : “Τρεις επαγγελματίες δολοφόνοι αγνοούνται. Μισό να πάρω μια γάτα να τη μάθω να κλαίει”. Τι τους κινεί είναι η πραγματική αστυνομική έρευνα που χρειαζόμαστε

Διότι ο αληταράς εξέφρασε την κυρίαρχη ιδεολογία του καθεστώτος, τον μισελληνισμό που αρνείται τα θετικά πρότυπα του πατριωτισμού  Η Ανακοίνωση έλεγε Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της διαρκούς δράσης της για τον εντοπισμό παράνομων διαδικτυακών δραστηριοτήτων, σχηματίζεται αυτεπάγγελτη ποινική δικογραφία, για προσβολή της μνήμης των Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, πρωινές ώρες της (11-02-2016) στη νήσο Κίναρο… Καθαρά δημόσιες σχέσεις λοιπόν..  Ο ίδιος ο Σφακιανάκης είχε δηλώσει υποστηρικτής των Ιντυμήντια σοκάροντας τους ανήξερους παλιά..
Αλλες πληροφορίες λένε ό,τι ο Σφακιανάκης κατηγορείται επίσης πως με το κύρος του κατά κάποιο τρόπο, υπερασπιζόταν θεωρητικά την ανωνυμία για ορισμένες αναρτήσεις στο διαδίκτυο που τρομάζουν το “Σύστημα” των ατιμώρητων πίσω από τους κατοχικούς κυβερνήτες..  Θορυβήθηκαν λένε και διαμαρτύρονται οι υπάνθρωποι πασόκοι που τρέμουν την Κάθαρση… Συγκεκριμμένα, η πανικόβλητη πολιτική ηγεσία, δεν θέλει να  καταλάβει ό,τι τα ηλεκτρονικά ίχνη δεν είναι δακτυλικά αποτυπώματα, δεν έχουν τέτοια ισχύ ως αποδεικτικό μέσο.  Αποδείξεις πολλές φορές είναι αδύνατον να βρεθούν για να ταυτοποιηθούν πρόσωπα..
Βεβαίως οι επόμενοι μπάτοι αναμένεται να είναι πιό πρόθυμοι στην κατασκευή ενόχων, όταν και άμα προκάνει να έρθει η ώρα των γνωστών σκευωριών από το παρελθόν..

 ΚΑΙ ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ…

Σημ. Στο τέλος ανακοίνωσαν ότι απόφαση της κυβέρνησης που δεν αλλάζει είναι η απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη από τη θέση του διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η τοποθέτησή του σε άλλο πόστο της ΕΛ.ΑΣ
Η ακύρωση της μετακίνησής που ανακοινώθηκε από το αρχηγείο της αστυνομίας είναι προσωρινή είπαν – καθώς ο κ. Σφακιανάκης υπέβαλε προσφυγή ως δικαιούται – και δεν οφείλεται σε πρωθυπουργική παρέμβαση και διάσταση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα υπό το βάρος των αντιδράσεων.
Αντιθέτως κυβερνητικές πηγές επιβεβαίωσαν ότι η απόφαση για την μετακίνηση του είναι δεδομένη και έλεγαν πως ο κ. Σφακιανάκης θα τοποθετηθεί βοηθός επιτελάρχη.

http://anaktisis.net/