ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - "Με απήγαγαν μυστικές υπηρεσίες καταγγέλλει ο γιος του προέδρου της Βουλής Γιώργος Βουτσης – Βογιατζής"


τον «απήγαγαν» και τον ανέκριναν ως ύποπτο για τρομοκρατία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Μεξικό.
gioakskdayΩς ύποπτο για τρομοκρατία ανέκριναν τον Γιώργο Βούτση-Βογιατζή, γιο του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, ο οποίος προχώρησε σε καταγγελία γα «απαγωγή» του από μυστικές υπηρεσίες, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Μεξικό. Όπως αναφέρει το huffingtonpost.gr, ο γιος του κ. Βούτση, σε κείμενό του, που δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, περιγράφει μία ιστορία, στην οποία πράκτορες μυστικών υπηρεσιών τον «απήγαγαν» και τον ανέκριναν ως ύποπτο για τρομοκρατία.

Όλα ξεκίνησαν από την Αθήνα, όπου στο αεροδρόμιο η υπάλληλος της αεροπορικής εταιρίας με την οποία ταξίδευε του γνωστοποίησε ότι δεν μπορεί να γίνει check in. Αρχικά επικαλέστηκαν τεχνικούς λόγους και στη συνέχεια λόγους ασφαλείας. Όταν έφτασε στο αεροδρόμιο του Heathrow στο Λονδίνο, που ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός για Μεξικό, καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα ενέδρας των μυστικών υπηρεσιών, καθώς και πάλι επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο χωρίς να γίνει check in αλλά μόνο με την κάρτα επιβίβασης.
Εκεί, όπως λέει, ξεκίνησε το σχέδιο εξαφάνισής του από τη CIA. Όταν έφτασε στο Μεξικό του ανακοινώθηκε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το διαβατήριό του και τον οδήγησαν σε ειδικό χώρο, όπου εμφανίστηκαν τέσσερις άνδρες με πολιτικά. Αφού τον φωτογράφισαν με κινητά τηλέφωνα και του έκαναν σωματικό έλεγχο, άρχισαν να τον ρωτάνε εάν έχει απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, ενώ λίγο αργότερα του γνωστοποίησαν ότι γνωρίζουν την ποινή κάθειρξης που του είχε επιβληθεί στο παρελθόν –το 2007- για «απαλλοτρίωση» τράπεζας. Ακολούθησε, όπως προσθέτει ο ίδιος, ανάκρισή του μέσω ανοιχτής τηλεφωνικής ακρόασης από κλιμάκιο Αμερικανών (παρουσία Ανακριτή), που του είπε ότι τον θεωρούν μέλος σε επαναστατικές ομάδες που είναι εκπαιδευμένο σε όπλα και εκρηκτικά. Όταν τελείωσε η ανάκριση του ανέφεραν ότι για το μεξικανικό κράτος θεωρείται τρομοκράτης και τον επιβίβασαν στο αεροπλάνο του γυρισμού..spirospero.gr