Στάθης Αγγελόπουλος: Νομίζω ότι δεν μπορώ να παντρευτώ μια τσιγγάνα

«Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ» λέει ο τραγουδιστής


Στάθης Αγγελόπουλος: Νομίζω ότι δεν μπορώ να παντρευτώ μια τσιγγάνα
Για την σχέση του με τις δύο πρώην συζύγους του αλλά και για το αν θα παντρευόταν τσιγγάνα μίλησε ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος στην εφημερίδα «Freddo».
«Οι σχέσεις και με τις δύο μητέρες των παιδιών μου είναι πλέον άριστες, γιατί είδαμε ότι το πιο σημαντικό από όλα είναι τα παιδιά μας και όχι εμείς» λέει ο τραγουδιστής ενώ για το ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή του είπε:

«Θέλω η ζωή μου από εδώ και πέρα να είναι ήρεμη στα προσωπικά μου και απαιτητική στα επαγγελματικά μου. Ναι, είναι σημαντικό να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, γιατί μόνο έχοντας αγάπη μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο και να αντέξεις στον χρόνο με τον άνθρωπό σου. Δεν βγήκε τυχαία ότι "πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μία επιτυχημένη γυναίκα".
Ο Στάθης Αγγελόπουλος μίλησε και για την προτροπή του πατέρα του να παντρευτεί τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του τσιγγάνα:
«Αυτό ήταν τότε. Με τη νοοτροπία της φυλής δεν ταιριάζω, επειδή μεγάλωσα μακριά από αυτή. Γι’ αυτό νομίζω ότι δεν μπορώ να παντρευτώ μια τσιγγάνα. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ. Αγαπώ και σέβομαι την καταγωγή μου και για αυτό δεν ξεχνώ τους φίλους και συγγενείς, με τους οποίους μέχρι και σήμερα έχω επαφές.»