Δευτέρα, Οκτωβρίου 10

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ!


Το σύμπαν ασχολείται με την Αντζελίνα Ζολύ και τον Μπραντ Πητ. Με το πλέον διάσημο ζευγάρι του Χόλυγουντ που όπως ήταν επόμενο και απολύτως φυσιολογικό έφθασαν στο διαζύγιο. Το οποίο προβλέπεται να 'ναι πολεμικό! Οπότε η παγκόσμια φιλάνθρωπος και ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ Αντζελίνα με τον πιο σέξυ άνδρα στον κόσμο, όπως έχει χαρακτηριστεί και ψηφιστεί ο Μπραντ, θα συνεχίσουν να παρέχουν υλικό στους παπαράτσι.

«Άντε γαμηθείτε όλοι, όσοι με θεωρούν την πέτρα του σκανδάλου» είπε η σπουδαία Γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ, που όλη την τρέλα της την κρατάει για πάρτη της, δεν την στέλνει πακέτο στα βουνά. «Ναι, είμαι έγκυος, αλλά το παιδί που περιμένω δεν είναι του Μπραντ Πητ».
Διάψευση η Κοτιγιάρ. Και τι έγινε; Παντρεμένος με την Τζένιφερ Άνιστον ήταν ο Μπραντ Πητ και διέψευσε τις «φήμες» ότι ζευγάρωσε με την Αντζελίνα Ζολύ, με την οποία γύριζαν ταινία μαζί. Όπως ακριβώς το σενάριο της σχέσης που φούντωσε με την ταινία που γυρίζει με την Κοτιγιάρ σήμερα. Τελικά, όχι μόνον είχαν ερωτευθεί Πητ και Ζολύ, αλλά και η ανώμαλη κυρία ήταν έγκυος από τον Μπραντ.
Δεν έχουν καμία αξία οι διαψεύσεις, άλλο ότι η τρελλοκαμπέρω Κοτιγιάρ μπορεί να λέει την αλήθεια. Ότι μ’ άλλον, όχι τον Πήτ, παραμένει πιστή στην εξωσυζυγική της σχέση.
Επί του θέματος. Τα έξι παιδιά των Μπρατζελίνα. Αυτό είναι το θέμα, κυρίες και κύριοι. Οι δυο τους έχουν κάνει τρία παιδιά κι άλλα τρία τα έχουν υιοθετημένα. Έχει αυτό το χούι η Ζολύ, γυρίζει όλον τον κόσμο, πρέσβειρα του ΟΗΕ είναι, και υιοθετεί. Ένα παιδί από την Καμπότζη, ένα από την Αιθιοπία, ένα ακόμα από το Βιετνάμ.
Τι, λοιπόν ,θα γίνουν αυτά τα παιδιά; Να σου πω. Η ερώτηση είναι τι γίνονται τα παιδιά των αστέρων του Χόλυγουντ που χωρίζουν. Να σου πω. Στην καλύτερη, γίνονται πρεζόνια. Και από ανήλικα. Και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να λένε τέρατα για τον έναν από τους δύο γονείς τους. Δημόσια!
Γιατί, όταν χώρισαν οι γονείς της Αντζελίνα, τι έλεγε το κορίτσι; Τι έκανε το κορίτσι; Πριν από τα 15 κιόλας έπεσε στις ουσίες, μετά συζούσε με μια γκόμενα και δήλωνε bisexual, ενώ στόλιζε τον πατέρα της διάσημο ηθοποιό Γιον Βόιτ.apodytiriakias.gr