Παρασκευή, Δεκεμβρίου 9

ΑΛΙΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK !

ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ . . . 
Τα .... υποζύγια να είναι καλά και . . .  Πίσω από τις λέξεις κρύβεται ο ... Αλέξης

ΟΧΙ κύριε πρωθυπουργέ του προτεκτοράτου και της επιτροπείας ...
. που και με την δική σας υπογραφή και βούλα επικυρώσατε.
ΟΧΙ κύριε πρωθυπουργέ της υποτέλειας του διασυρμού και της αναξιοπρέπειας της χώρας που σας τίμησε με την ελπίδα να την τιμήσετε και εσείς......... 
Που όμως εσείς προτιμήσατε αυτή την τιμή να την πετάξετε στα σκουπίδια για να μη χολώσετε τους ... προστάτες ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ σας και δεσμοφύλακές μας.
ΟΧΙ κύριε πρωθυπουργέ της παραπλάνησης του ψεύδους και της πολιτικής απάτης.
ΟΧΙ ¨κύριε¨ ΔΕΝ γίνεστε πλέον από κανένα πιστευτός και για τίποτα, (ανεξάρτητα της πρόσκαιρης - και εφ΄άπαξ - ανακούφισης... αν τελικά συμβεί ) όταν η πολική σαπίλα και η καθ΄έξιν δολοφονική γάγγραινα που επιλέξατε να υπηρετήσετε, καθώς και ο πολιτικός ντόπιος και υπερκείμενος διεθνής λυματοδέκτης στον οποίο βρίσκετε εσείς και οι όμοιοί σας κάθε φορά απάγκιο, δεν σας δίνουν ούτε σας αφήνουν περιθώριο χιλιοστού για χρήση από μέρους σας εν είδη κολυμβήθρας του Σιλωάμ, με τις δήθεν από μέρους σας φιλεύσπλαχνες -γιορτινές- παροχές προς τους εξαθλιωμένους συνταξιούχους και τους ήδη απελπισμένους νησιώτες μας
ΟΧΙ ¨κύριε¨ δεν μπορείτε πια να παραπλανήσετε κανένα (ανεξάρτητα της πρόσκαιρης -και εφ΄άπαξ- ανακούφισης .. αν τελικά συμβεί), όταν εσείς ο ίδιος ήσασταν ¨κύριε¨ που υπογράψατε πως δεν μπορείτε να προβείτε σε καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ ενέργεια αν δεν σας ¨ανάψουν¨ το πράσινο φως οι εντολείς και προστάτες σας.
Το έχετε υπογράψει φαρδιά πλατιά ¨κύριε¨.
Άρα ¨κύριε¨, αν πράγματι μοιράσετε ( εφάπαξ ) όπως είπατε τα 600+ (ματωμένα) εκατομμύρια σε 1+ εκκατομ. εξαθλιωμένους συνταξιούχους και αν ρίξετε όπως βεβαιώσατε τον ΦΠΑ (πρόσκαιρα) στα -βουλιαγμένα- νησιά μας τότε αυτό έγινε και θα γίνει με την συναίνεση των πατρόνων σας (οι οποίοι βεβαίως θα μας στείλουν μερικές χιλιάδες εισβολέων από την Ευρώπη (είδες αλληλεγγύη ?) στην Ελλάδα ως πρώτη χώρα ... εισαγωγής, πράγμα που εμμέσως ομολογήσατε στο διάγγελμά σας).
Καταστάλαγμα
ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑΣ
Και 
ΟΧΙ κύριε, δεν θα πέσουμε στην παγίδα σας, όπως θέλετε να φαίνετε γκρίζα, δηλ. πως ίσως μυρίζουν εκλογές. 
Δεν θα τσιμπήσουμε το τυράκι και ας είναι ... χριστουγεννιάτικο και ....... άρτι νεο-πεφωτισμένο.
Δηλαδή ποιόοο? ........
¨Να, ξεκινάτε εσείς κόσμε να φαγώνεστε όπως έχετε συνηθίσει και όπως σας έχουμε μάθει χρόνια τώρα, ..... και ΟΛΟΙ εμείς σε αγαστή συνεργασία ανενόχλητοι θα κάνουμε την ..... -ανατεθειμένη μας- δουλειά¨.
Εξάλλου και οι δηλώσεις στελεχών της αντιπολίτευσης -που εκλιπαρούν για συναινέσεις και συμπλεύσεις- οδηγούν στο ασφαλές συμπέρασμα πως ΝΑΙ, ετοιμάζεστε για αγαστές ψηφοφορίες μεγαλοπρεπών ΝΑΙ. 
Τα υποζύγια να είναι καλά.