Δευτέρα, Ιανουαρίου 9

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΖΑΜΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ!..

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα "Παραπολιτικά" αναφορικά με τον βρώμικο ρόλο των παρακρατικών που έχουν καταλάβει το Πολυτεχνείο και τις σχέσεις τους με φανατικούς ισλαμιστές.



Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Δ. Κεμπέ ένα μικρό τζαμί λειτουργεί μέσα στο Πολυτεχνείο, όπου ισχύει το πανεπιστημιακό άσυλο. Ο εν λόγω παράνομος λατρευτικός χώρος χρησιμοποιείται
από ακραίους ισλαμιστές για κατήχηση και προσηλυτισμό.

Αυτή η πληροφορία δόθηκε στις αστυνομικές Αρχές λίγες μέρες μετά την ύποπτη και ανεξιχνίαστη πυρπόληση περιπτέρου δίπλα από το Πολυτεχνείο, στην διασταύρωση Πατησίων και Τοσίτσα. Εξετάζεται το ενδεχόμενο η πυρπόληση του περιπτέρου να είναι αποτέλεσμα διαφωνιών και συγκρούσεων ακραίων ισλαμιστικών στοιχείων στο κέντρο της Αθήνας.

Οι Αρχές εικάζουν ότι το εν λόγω τζαμί δημιουργήθηκε πρόσφατα από ακραίους ισλαμιστές, οι οποίοι δεν γίνονταν δεκτοί στα υπόλοιπα τζαμιά της Αθήνας από τον φόβο των ιμάμηδων, μήπως τεθούν στο στόχαστρο διώξεων!

Έτσι, οι τζιχαντιστές της Αθήνας βρήκαν άσυλο στις φιλόξενες αγκάλες των παρακρατικών αναρχοκομμουνιστών. Σύμφωνα με μαρτυρίες το τζαμί λειτουργεί σε κάποια από τις υπόγειες αποθήκες, πιθανόν στην πίσω πλευρά του Πολυτεχνείου προς την Μπουμπουλίνας, δηλαδή απέναντι από το υπουργείο Πολιτισμού!
Αυτό είναι το αριστερό παρακράτος που μαζί με τα προσκυνημένα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" προωθούν την ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας!http://oi-asimvivastoi.blogspot.gr