Παρασκευή, Μαΐου 12

George & Amal Clooney: Έδωσαν 10.000 δολ. σε κέντρο εγκαταλελειμμένων σκύλων

George & Amal Clooney: Έδωσαν 10.000 δολ. σε κέντρο εγκαταλελειμμένων σκύλων
Λίγο πριν από τη γέννηση των διδύμων τους, ο George και η Amal Clooney αποφάσισαν να δείξουν έμπρακτα την υποστήριξη τους στα αδέσποτα, προσφέροντας 10.000 δολάρια σε κέντρο εγκαταλελειμμένων σκύλων.
Το κέντρο που τους τράβηξε την προσοχή του διάσημου ζευγαριού για το έργο που επιτελείται εκεί είναι το Camp Cocker Rescue στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια. Οι υπεύθυνοι του κέντρου έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των δωρητών μέσα από ανακοίνωση Τύπου, στην οποία ευχαριστούν θερμά τον γνωστό ηθοποιό και τη σύζυγό του.

«Δύο δωρητές γενναιόδωροι άκουσαν για την κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκονταν εννέα από τους σκύλους, οι οποίοι μόλις είχαν διασωθεί. Μπορείτε να φανταστείτε σε ποιο βαθμό εκπλαγήκαμε όταν μάθαμε ποιοι ήταν οι δωρητές που έδωσαν 10.000 δολάρια για τους μικρούς μας σκύλους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι υπεύθυνοι του κέντρου ζητούν ακόμα από άλλους φιλόζωους να συνεισφέρουν επίσης για να συμβάλλουν οικονομικά στη φροντίδα των μικρών τετράποδων και φυσικά ευχαριστούν το διάσημο ζευγάρι για τη δωρεά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
govastileto.gr