Πόσα άρπαξε από το ΝΤΥΝΑΝ η Παναγιωταρέα ??? Αρεεεε ΗΡΑΚΛΗ δεν έκοψες όλα τα κεφάλια από την Λερναία ύδρα – Πλήρωνε Έλληνα εκατομμύρια τα κομματόσκυλα (ΦΩΤΟ ΕΓΓΡΑΦΑ)

Τελικά πόσα χρήματα λάμβανε η πρώην εκπρόσωπος του τάφου της Αμφίπολης από το Ερρίκος Ντυνάν πριν αυτό καταλήξει με ευτελές τίμημα στη θυγατρική της τράπεζας Πειραιώς, ΗΜΙΘΕΑ ΑΕ;

Όπως έδειχνε η έκθεση Λιαρόπουλου, η Άννα Παναγιωταρέα, ως σύμβουλος του Γραφείου Τύπου του Ντυνάν είχε μηνιαίες αποδοχές 3.000 ευρώ αν και όπως και στους άλλους της λίστας, όπως ο Αν.Τσούνης, σύζυγος Φώφης Γεννηματά που λάμβανε 2.500 ευρώ, “δεν έγινε αντιληπτό το διακριτό έργο τους στο νοσοκομείο και δεν φαίνεται να προσέρχονται κανονικά”!!

Το φυσικό σκεύασμα που δημιουργήθηκε από 16ετή πανεπιστημιακή έρευνα και αφήνει άφωνους του άντρες με τα αποτελέσματά του και τον χώρο των ακατάλληλων ταινιών χαρίζει δυνατό ανδρισμό και με μεγάλη διάρκεια χωρίς καμία χημική ουσία!


Φαίνεται, όμως, ότι ίσως οι πραγματικές απολαβές της κ.Παναγιωταρέα έχουν μία απόκλιση μερικών χιλιάδων ευρώ (!!) σύμφωνα με νέο έγγραφο, που φέρνει στη δημοσιότητα ο Γ.Ντάσκας, και όπου φαίνεται οι ετήσιες απολαβές της (και) καθηγήτριας του ΑΠΘ να είναι της τάξης των 106.909 ευρώ!!! Και μάλιστα όχι ως σύμβουλος του Γραφείου Τύπου αλλά ως σύμβουλος του προέδρου.

Η κ. Παναγιωταρέα αν και πολύ δραστήρια στα social media, δεν έχει δώσει καμία απάντηση ούτε για την αργομισθία, ούτε για τους παχυλούς μισθούς της αργομισθίας. Κάποτε -ίσως- η πρώην εκπρόσωπος του τάφου της Αμφίπολης να αντιληφθεί πως είναι δημόσιο πρόσωπο και πως πρέπει να απαντήσει για το αργόμισθο «χρύσωμα» από το πρώην Κοινωφελές Ίδρυμα.

http://scoops.gr