Δευτέρα, Ιουλίου 10

Η ψηφιακή τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο παραγγελίας delivery

Η ψηφιακή τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο παραγγελίας delivery
 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του αμερικάνικου news site τεχνολογίας TechCrunch, το 2015 από τα 70 δισεκατομμύρια $ τζίρου delivery παραγγελιών ήδη περίπου 9 δισεκατομμύρια $ (δηλαδή περίπου 13 %) προέρχονταν από online παραγγελίας.

Αν λοιπόν λάβουμε υπόψη μας τη ραγδαία ποσοστιαία αύξηση των delivery παραγγελιών μέσω υπολογιστών και κινητών συσκευών, έναντι των τηλεφωνικών παραγγελιών είναι εύκολο να αντιληφθούμε πόσο η ψηφιακή (online) τεχνολογία αλλάζει και αναβαθμίζει τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων που προσφέρουν delivery υπηρεσίες αλλά και τις συνήθειες των καταναλωτών σε ότι αφορά τον τρόπο παραγγελίας.
Οι παραδοσιακή συνήθεια της τηλεφωνικής παραγγελίας δίνει τη θέση της στην online παραγγελία μέσω υπολογιστή ή κινητής συσκευής (tablet, smartphone) και οι επιχειρήσεις προσαρμόζονται αναλόγως.
Παράλληλα έρευνα του ΙΕΛΚΑ (Ινστιτούτο Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών) δείχνει ότι οι Έλληνες, παρά την κρίση δαπανούν περίπου 6,5 δισ. ευρώ για έτοιμο φαγητό ετησίως, με το μέσο νοικοκυριό να ξοδεύει μηνιαίως περίπου 125 ευρώ σε αυτές τις αγορές (1.500 ευρώ ανά έτος).  H διεκδίκηση μεριδίου από αυτή την κατανάλωση οδηγεί αναγκαστικά κάθε επιχείρηση που προσφέρει ή θέλει να προσφέρει υπηρεσίες delivery στην επιλογή μιας delivery πλατφόρμας για προσθήκη στην ιστοσελίδα τους ή και στην δημιουργία σύγχρονης ιστοσελίδας με πλήρεις υπηρεσίες SEO (search engine optimization) για να βρίσκουν εύκολα οι χρήστες του internet.
Στην Ελλάδα μία από τις πιο σύγχρονες διαδικτυακές πλατφόρμες delivery είναι η delivery-is δημιούργημα της iservices (www.iservices.gr).
Η Delivery-is, ίσως η πιο σύγχρονη online delivery πλατφόρμα παραγγελιών, διεκδικεί  πλέον θέση στην κορυφή του διεθνούς ανταγωνισμού. Είναι κατάλληλη για όλων των ειδών τις επιχειρήσεις που προσφέρουν στους πελάτες τους υπηρεσία delivery παράδοσης της παραγγελίας τους. Επιχειρήσεις εστίασης (πιτσαρίες, γυράδικα, εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, κρεπερί κ.α.), ανθοπωλεία, καπνοπωλεία κλπ.
Η πλατφόρμα delivery-is προσφέρεται αυτόνομα, έτοιμη να συνδεθεί στην ιστοσελίδα κάθε επιχείρησης ή ενσωματωμένη σε σύγχρονη ιστοσελίδα που μπορεί να κατασκευάσει η iservices, σε Web και Mobile έκδοση.
Τα λεπτομερή χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες της Delivery-is platform μπορείτε να δείτε στην official page delivery-is.gr
Πηγή: eklogika.gr