ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ ΠΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

Εσύ πόση ξεφτίλα μπορείς να αντέξεις απο ενα πρωθυπουργό μαριονέτα..Τώρα δέχεται και εντολές και απο τον τρελό σουλτάνο-Ερντογάν.. 

ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΒΑΝΑΥΣΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....
Άρειος ΠάγοςΕΙΣΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ....Λίγες ώρες μετά την απόφαση της 3ης Ανεξάρτητης Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ασύλου για παροχή ασύλου σε έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς (οι οποίοι είχαν...

καταφύγει στην Αλεξανδρούπολη με ελικόπτερο μία ημέρα μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία), ήρθε η οργισμένη αντίδραση της Άγκυρας, η οποία σε υψηλούς τόνους απείλησε με επιπτώσεις στις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών.
 
 Από την πλευρά του, το Μαξίμου "χέστηκε επάνω του, όπου μαξίμου βλέπε ΤΣΙΠΡΑΣ"ΚΑΙ ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου, ότι άσκησε αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης για παροχή ασύλου. 
ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ- ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ  ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΠΡΟΘΥΜΑ..  
«Ακολουθώντας την πάγια θέση σε σχέση με τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς, όπως έχει επανειλημμένως και δημοσίως εκφραστεί, υποβλήθηκε σήμερα εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης αίτηση ακύρωσης κατά της χθεσινής απόφασης παροχής ασύλου της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Προσφυγών», 
"Πια πάγια θέση ρε καραγκιόζη έσυ δεν είσαι που έλεγες ότι δεν παρεμβαίνεις στο έργο της ανεξάρτητης δικαιοσύνης"
 ανέφερε η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου, της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού.

Νωρίτερα, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών υποστήριζε ότι «η Ελλάδα χορήγησε το δικαίωμα ασύλου σε έναν από τους οχτώ πραξικοπηματίες στο coup d'etat της 15ης Ιουλίου» και ότι «για άλλη μια φορά απέδειξε ότι είναι μια χώρα που προστατεύει και έχει ανοίξει την αγκαλιά της σε πραξικοπηματίες με αυτή την απόφαση».

«Η Ελλάδα δεν έδειξε την απαιτούμενη και αναμενόμενη συνεργασία κατά των εγκλημάτων και τρομοκρατίας καθώς εμπόδισε την εκδίκαση στην Τουρκία όσων στόχευσαν το δημοκρατικό πολίτευμα και σκότωσαν εκατοντάδες πολίτες μας», συμπλήρωνε η Άγκυρα, τονίζοντας ότι η απόφαση «θεωρούμε ότι έχει πολιτικά κίνητρα» και ότι «αναμφισβήτητα θα έχει αναμφίβολα επιπτώσεις» στις διμερείς σχέσεις και τις περιφερειακές συνεργασίες των δύο χωρών.

efsyn.gr