ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΕ ΤΟ ΒΟΥΤΕΡΟΠΑΙΔΟ ΑΝΕΡΓΟ ΔΙΨΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !

ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ --Νέος πολιτικός φορέας από τον Αλαβάνο - Στο "κάδρο" Κωνσταντοπούλου και Λαφαζάνης

Τι δήλωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξη
Την ίδρυση νέου πολιτικού φορέα προανήγγειλε ο Αλέκος Αλαβάνος σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, ενώ άφησε να εννοηθεί πως το νέο εγχείρημα θα ανακοινωθεί μέσα στον επόμενο μήνα
Όταν ρωτήθηκε για την πολιτική του δραστηριότητα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ, ο Αλέκος Αλαβάνος είπε: «Μπορείτε να έχετε ένα μήνα υπομονή; Νομίζω ότι μέσα στον ένα μήνα θα υπάρξει κάτι καινούργιο».
Λίγο μετά ανέφερε:
«Δεν περιορίζομαι σε συνεργασίες της Αριστεράς. Δεν αρκεί μία συνεργασία Αριστεράς. Υπάρχουν νησίδες μέσα στην ελληνική κοινωνία, στον κόσμο της διανόησης, της τέχνης, στο δημοσιογραφικό κόσμο».
Σε ερώτηση για το αν ετοιμάζει κάτι καινούργιο, επανέλαβε: «Πιστεύω ότι θα βγει κάτι σημαντικό σε μικρό διάστημα».
Όταν στη συζήτηση τέθηκε το ερώτημα αν στο εγχείρημα θα έχουν συμμετοχή η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Παναγιώτης Λαφαζάνη ο πρώην επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ και του σχεδίου Β δήλωσε: «Έχουμε συζητήσεις μαζί τους. Με άλλους έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, με άλλους όχι τόσο καλά όσον αφορά στη συνεργασία, εγώ πιστεύω ότι αυτοί που είπατε χωράνε μέσα».