χτενίσματα για να διαλέξεις αυτό που θα δοκιμάσεις τη νέα εβδομάδα


Η νέα εβδομάδα ξεκινά σε λίγες ώρες κι εμείς σου δίνουμε έμπνευση για στυλάτα χτενίσματα που μπορείς να δοκιμάσεις τις επόμενες μέρες.


Είτε έχεις ίσια, είτε σγουρά, είτε κοντά ή μακριά μαλλιά, ένα ιδιαίτερο hair accessory θα δώσει νέα πνοή στα «κλασικά και αγαπημένα» χτενίσματά σου, όπως η χαμηλή αλογοουρά ή το χαλαρό half up. Κορδέλες, τσιμπιδάκια και άλλα στοιχεία μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να κάνουν πιο ζωντανό ένα look.

xtenismata 2018 5
Αν πάλι έχεις ενδώσει στη γοητεία του πολύ κοντού καρέ, το διαχρονικά σέξι κόλπο του hair flip (δηλαδή της φράντζας γυρισμένης ανάποδα από την χωρίστρα) θα ανανεώσει το look σου – και την ψυχολογία σου.
Κι αν βαρέθηκες τα messy buns (aka τους επιμελώς ατημέλητους κότσους) τότε στην παρακάτω gallery συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές για τα μαλλιά σου!
4db0f4fb2b82279e54d3d80451e31a73
Σε συνδυασμό με πλεξούδες, αυστηροί ή πιο χαλαροί, ψηλοί ή χαμηλοί, επίλεξε το χτένισμα που σου αρέσει και δοκίμασέ το ακόμη κι αν έχεις ένα πολύ κοντό καρέ!Σου αρέσουν οι κότσοι;Σε συνδυασμό με πλεξούδες, αυστηροί ή πιο χαλαροί, ψηλοί ή χαμηλοί, επίλεξε το χτένισμα που σου αρέσει και δοκίμασέ το ακόμη κι αν έχεις ένα πολύ κοντό καρέ!