Το ανεπάγγελτο σούργελο του Τσίπρα χαρακτηρίζει Θεοδωράκη, Κασιμάτη, ελληνικό λαό «εθνικολαϊκιστές πατριδοκάπηλους δεξιούς» και κυκλοφορε΄'ι ελεύθερος καλοπληρωμένος από τον ελληνικό λαό!

Ποιος εντάσσει τον Ανδρέα Παπανδρέου (Μακεδονία... Το όνομά μας είναι η ψυχή μας!), τον Μίκη, τον Κασιμάτη, τον ελληνικό λαό στους πατριδοκάπηλους; Ο Καρανίκας: Το τέλειο αποτύπωμα της φαιάς Αισθητικής του ΣΥΡΙΖΑ

Η σύγχρονη Ελλάδα της "πρώτη φορά αριστερά", των Αισθήσεων και των Παραισθήσεων. Ενα βράδυ του Καρανίκα στο… drag show σε ένα δρομάκι κάθετο της Συγγρού, με τρανσέξουαλς! 
Με την ευκαιρία... η "εταιρία" για την παραγωγή κάνναβις στη Θεσσαλονίκη προχωράει για ν' πάρει τις κρατικές παραγγελίες ή θα ψηφιστεί ο νόμος κι ακόμη ανέτοιμοι; Ρε μπας κι άνοιξε καμιά νέα μπίζνα στα Σκόπια; 
Από το "PRESS-GR"
Eπίθεση στους «εθνικολαϊκιστές πατριδοκάπηλους δεξιούς» εξαπολύει μέσω Facebook, ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας, με αφορμή το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, σημειώνοντας πως «αφού τα έδωσαν όλα, τώρα πουλάνε εθνικισμό».
Συγκεκριμένα, σε...
ανάρτησή του, ο κ. Καρανίκας αναφέρει ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στο «τιμόνι της απάτης και της εθνικής υποκρισίας» εδώ και 40 χρόνια.

Ολόκληρη η ανάρτησή του:
«Εθνολαϊκιστές πατριδοκάπηλοι οι Δεξιοί, με την ΝΔ 40 χρόνια στο τιμόνι της απάτης και της εθνικής υποκρισίας. .... Αφού τα έδωσαν όλα τώρα πουλάνε εθνικισμό. Η Δεξιά με Καραμανλή και Μητσοτάκη δημαγωγεί και κοροϊδεύει τα αισθήματα του ελληνικού λαού. Η πατριδοκαπηλία είναι ένα επάγγελμα αποδοτικό της Δεξιάς. Όσο κι αν κραυγάζουν οι ακραίοι, η αλήθεια είναι πως η Ελλάδα έχει αναγνωρίσει τη μακεδονική γλώσσα εδώ και 40 χρόνια. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για την Τυποποίηση Γεωγραφικών Ονομάτων».
Δείτε την ανάρτηση:
sibilla-gr