Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 12

ΒΟΜΒΕΣ ΑΠΟ ΘΕΙΟ ΓΙΩΡΓΟ! Πάμε σε εκλογές – Ο Αλέξης θα πέσει – Γυρίζει σε αριστερά συνθήματα, φορά πάλι μπλουζάκι του Τσε και καβαλάει μηχανή Χάρλει

tragkas
Πρεμιέρα σήμερα για τον θείο Γιώργο Τράγκα από τη συχνότητα των Παραπολιτικών στους 90,1 FM.
Όλα όσα είπε σήμερα το πρωί για την πολιτική επικαιρότητα και την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ:
Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι δεύτερο κόμμα και επιδιώκει να ελέγχει την κατάσταση εν όψει των προεδρικών εκλογών. Ο Τσίπρας φοβάται και δεν θέλει να έχει την τύχη του ΠΑΣΟΚ όπως το κατάντησε ο Παπανδρέου. Έχει υλοποιήσει όλα τα θελήματα και τις προσταγές των ξένων.
Γνωρίζει ότι οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα καταποντιστούν και θα καταρρεύσουν σε όλη την Ελλάδα.
Όποιοι δεν μπορούν να προστατεύσουν τη ζωή των πολιτών οδηγούνται στις κάλπες.
Πολιτικά λιποβαρής ο Μητσοτάκης εμφανίζεται χωρίς ουσιαστική ελπιδοφόρο εξαγγελία για το αύριο. Εμφανίζεται να είναι υποτελής του Βερολίνου και δεν μπορεί να πει ένα πειστικό σχέδιο.
Ο Τσίπρας θα πέσει. Εκτιμά ότι δεν θα θελήσει ο Πάνος να πάει κόντρα στους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ για τη συμφωνία των Πρεσπών. Ο ένας ξέρει πολλά για τον άλλον και εγώ πολλά και για τους δύο.
Ο Τσίπρας πήγε στη ΔΕΘ φρουρούμενος από 5.000 αστυνομικούς και Αμερικανούς πράκτορες για να εξασφαλίσει ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό.
Υποσχέθηκε διάφορα πράγματα όπως μείωση ΕΝΦΙΑ σε βάθος 4 ετών, μείωση του φόρου επιχειρήσεων, όπως και ο Μητσοτάκης. Καρμπονάριοι…
Υποσχέθηκε μείωση ασφαλιστικών εισφορών, φρόντισε όμως να τονίσει στη συνέντευξή του για συντάξεις και αφορολόγητο ότι ανήκουμε στην Ευρωζώνη και ότι υποβάλουμε τον προϋπολογισμό μας κάθε χρόνο στην Ευρώπη τον Οκτώβριο.
Για την περικοπή των συντάξεων υπολόγισε ότι πάνω από 70 χρονών είναι θα πεθάνουν οι άνθρωποι γιατί τώρα να περικοπούν οι συντάξεις αφού τώρα θα ψοφήσουν….
Ή έχουν έγκριση των Αμερικάνων ή πρέπει να την πάρουν. Μη γελιέστε δεν φύγαμε από το μνημόνιο.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται για εκλογές όπως είπε ο Τσίπρας για τον Οκτώβριο του 2019. Όλα θα κριθούν από τη μείωση των συντάξεων το αφορολόγητο και φυσικά το Μακεδονικό.
Η κυβέρνηση πέραν της ραγδαίας πολιτικής φθοράς έχει τεράστιες, δραματικές απώλειες εξαιτίας του Μακεδονικού και της εκατόμβης των θυμάτων στο Μάτι. Οι Τσίπρας – Καμμένος απέδειξαν ότι χωρίς να ρωτήσουν τον ελληνικό λαό μπορούν να υποχωρούν σε κρίσιμα εθνικά θέματα και ότι δεν μπορούν να προστατεύσουν τις ζωές των Ελλήνων πολιτών.
Όταν μια κυβέρνηση δεν μπορεί να προστατεύσει τις ζωές των πολιτών της οδηγείται σε κάλπες για να προλάβει μεγαλύτερη φθορά. Ο κ. Μητσοτάκης είναι πολιτικά ελλιποβαρής, εμφανίζεται μόνο επιθετικός κατά του Τσίπρα χωρίς ελπιδοφόρα εξαγγελία για το μέλλον του ελληνικού λαού. Εμφανίζεται από τώρα υποτελής των Γερμανών. Εμφανίζεται ως διάδοχος του Τσίπρα.
Κακά τα ψέμματα, η πολιτική στην Ελλάδα είναι κινούμενη άμμος. Ο απαράδεκτος Τσίπρας πηγαίνοντας στη ΔΕΘ και γνωρίζοντας ότι πηγαίνει σε έδαφος που βράζει από οργή, επιχείρησε να πετάξει την καυτή πατάτα στον Μητσοτάκη που θα ανέβει την επόμενη εβδομάδα.
Άφησε να εννοηθεί ότι οι γείτονες πρέπει να αλλάξουν και το σύνταγμά τους. Έδειξε όμως τι ρόλο έπαιξε η κυβέρνηση όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κάνει δημοψήφισμα στην Ελλάδα.
Ίσως δεν καταλαβαίνει τι λέει, υποστηρίζει ότι κατοχύρωσε την αρχαία Μακεδονία, αλλά τη νέα Μακεδονία την έδωσε βορά.
Αυτό το παλικάρι, ο Τσίπρας, δεν ήταν ανάγκη να δώσει όσα ήθελαν οι Σκοπιανοί από το 2008 και να μην πάρει τίποτε. Βεβαίως να εξυπηρετήσουμε το ΝΑΤΟ αλλά από εκεί και πέρα… να θεωρείται εξαιρετική η διαπραγμάτευση Κοτζιά, μη τρελαθούμε κιόλας.
Ο Τσίπρας κάνει καλά που ακουμπάει στους Αμερικανούς σε μια περίοδο που έχει κόντρες με την Τουρκία. Από κει και πέρα όμως η ικανότητα ενός ηγέτη είναι να πείθει τους μεγάλους ηγέτες ότι μπορεί να γίνονται πράγματα χωρίς να ταπεινώνεται η Ελλάδα.
Ο Τσίπρας πέταξε στη ΔΕΘ την καυτή πατάτα στον Μητσοτάκη. Αν τολμάει ας βγει τώρα να δηλώσει ότι θα ακυρώσει την συμφωνία των Πρεσπών και να πάει να το εξηγήσει σε Αμερικανούς, ΝΑΤΟ και Ευρωπαίους. Και το είπε αυτό ο Αλέξης γιατί πάμε σε εκλογές και μέχρι τότε δεν θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
Επομένως οι Αμερικανοί αναρωτιούνται τι θα προκύψει από κυβέρνηση Κυριάκου. Γι αυτό και ο Νίμιτς προειδοποίησε τους Σκοπιανούς να ψηφίσουν «ναι» στο δημοψήφισμα γιατί μετά τα περάσουν 25 χρόνια χωρίς να γίνει τίποτα.
Αν όμως κ. Μητσοτάκη έχει κυρωθεί τι θα κάνετε, ξεκαθαρίστε τα όλα, αυτά είναι μαυρογιαλούρικα πράγματα…
Εκτός αν έχει ήδη συμφωνήσει με τη Μέρκελ… Πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο κ. Μητσοτάκης, γιατί θα πάμε με μεγάλη αναταραχή στις εκλογές.
ΣΧΕΤΙΚΑ
Μιλάει στη ΔΕΘ ο Μητσοτάκης, γιορτάζει ο Καραμανλής
10 Sep, 2018
«Γιαγιά πόσο χρονών είσαι;» – «84 Αλέξη μου» -«Σοβαρά;…
10 Sep, 2018
Όλοι οι Δυτικοί ήθελαν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ για να αναχαιτήσουν την επιρροή των Ρώσων στα Βαλκάνια.
140 χώρες τα αναγνώρισαν με ευθύνη Σημίτη τα Σκόπια. Θα μπορούσαν να είναι στο ΝΑΤΟ χωρίς να έχουμε αναγνωρίσει χωρίς γλώσσα και εθνότητα.
Θα έρθουν πολύ άσχημες ημέρες στα Βαλκάνια, θα υπάρξουν διεκδικήσεις Σκοπιανών σε βάρος της Βόρειου Ελλάδας και ο Τσίπρας το ξέρει καλά. Μέχρι στιγμής ακουμπάει στους Αμερικανούς και καλά κάνει.
Οι Αμερικανοί όπως διαπίστωσα στην Αμερική όπου ήμουν αρκετό καιρό, δεν εμπιστεύονται πλέον τους Τούρκους. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν όταν ο Ερντογάν τα σπάσει με τον Πούτιν και τα φτιάξει με τον Ντόναλντ.
Πάμε για εκλογές, βεβαίως ο κ. Τσίπρας είπε θα συζητήσει με τον Καμμένο τις εξελίξεις για το Σκοπιανό το Φεβρουάριο. Αλέξης και Πάνος προσγειώνονται στην οδυνηρή πραγματικότητα, ανεβάζουν ισχύ κινητήρων…
Η ανεργία θα πάει στο 10% λόγω της μετανάστευσης, ναι αν φύγουν όλοι οι νέοι τότε θα μειωθεί η ανεργία.
Ο Αλέξης βλέπει ότι έχει ραγδαία φθορά, είναι στο 19% σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις και ο Καμμένος έχει εξαϋλωθεί. Ετσι ο Αλέξης γυρίζει σε αριστερά συνθήματα και φορά πάλι κοντομάνικο μπλουζάκι του Τσε και καβαλάει μηχανή Χάρλει. Τον άκουσα να λέει ότι μπήκε στην πολιτική ως διαδηλωτής. Αστα να πάνε από Τσε, Χριστόφορος Κολόμβος…
Κακά τα ψέματα ανήκουμε εις τη Δύση, δεν χρειάζονται βλακείες. Το πολιτικό προσωπικό της χώρας οφείλει όταν μιλάει με ηγέτιδες δυνάμεις να είναι πειστικότερο, ιδιαίτερα όταν πιέζεται αφόρητα. Ανήκουμε εις τη Δύση αλλά πρέπει να φοράμε και παντελόνια και έχουμε ένα λόγο παραπάνω επειδή πληρώνουμε μεγάλη εισφορά στο ΝΑΤΟ, να μην τα κατεβάζουμε…
Ο Αλέξης στη ΔΕΘ μοίρασε το όραμά του. Κάποιος από κάτω φώναξε: Φρικασέ γίνεται; Όλα όσα είπε δεν ήταν παροχές αλλά όραμα… μεγάλο… Απευθύνεται πλέον σε όλους τους αντιμητσοτακικούς και σιγά σιγά ο ΣΥΡΙΖΑ θα βάλει και αγκαθωτό ήλιο στην Κουμουνδούρου.
Και εσύ κ. Μητσοτάκη, αυτές δεν είναι δηλώσεις, όσο θα δουλεύεις τόσο θα αμείβεσαι, σύστημα αλά Πινοσέτ, δηλαδή θα καταργήσεις όλη την εργατική νομοθεσία, αυτές δεν είναι δηλώσεις, ανοίγεις το ψυγείο και σε παίρνει ο καταψύκτης.
Ο Τσίπρας πάει σε εκλογές. Το πιθανότερο την άνοιξη, ξέρει ότι θα είναι δεύτερος με τεράστιες απώλειες και καταϊδρωμένος. Θέλει όμως ένα διψήφιο νούμερο για να ελέγξει την κατάσταση την επόμενη μέρα με ένα Μητσοτάκη που θα κάνει τις… πλάκες των πεζοδρομίων ιπτάμενα χαλιά.
Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα με μεγάλη ιστορία και το πολιτικό προσωπικό είναι ελλιποβαρής και εύκολο σε υποκλίσεις προκειμένου να κατέχει αξιώματα και καρέκλες.
Κρατήστε στην καρδιά σας κομμάτι από τη γη μας, κρατήστε τη γλώσσα μας, παντού αναγνωρίζεται και σπρώξτε τα παιδιά σας στο καλύτερο.
 makeleio.gr/