ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΤΑ....Απίστευτη οδηγία από την Κυβέρνηση: «Δείξτε αυτοσυγκράτηση όσοι πάτε στην κηδεία» – Οι Αλβανοί στήνουν μπλόκα και η Αθήνα κάνει συστάσεις σε Έλληνες πολίτες....να καταβάσουν τα βρακιά τους στους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ όπως έκανε και ο Τσίπρας ! ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΥΚΙΑ!

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΧΕΣΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
1
Απίστευτη τοποθέτηση από την Ελληνική Κυβέρνηση. Την στιγμή που οι Αλβανοί προκαλούν, καθώς… γδύνουν Έλληνες πολίτες και κάνουν μπλόκα, τα υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη ζητούν αυτοσυγκράτηση για όσους Έλληνες βρεθούν εκεί.
Κάποια παρέμβαση θα δούμε για τις προκλήσεις των Τιράνων;

Συγκεκριμένα, τα υπουργεία Εξωτερικών και Προστασίας του Πολίτη κάλεσαν τους Έλληνες πολίτες που μεταβαίνουν στους Βουλιαράτες για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα να τιμήσουν τον νεκρό επιδεικνύοντας αυτοσυγκράτηση και σεβασμό στην οικογένειά του και στην τελετή.
Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο αντίο στον 35χρονο θα πουν στις 2 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) οι γονείς, συγγενείς και φίλοι που αναμένεται να φτάσουν στους Βουλιαράτες.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στους Βουλιαράτες από τον Μητροπολίτη Αργυροκάστρου Δημήτριο. Επικήδειους θα αναγνώσουν φίλοι του 35χρονου ομογενούς, ενώ το ηπειρώτικο μοιρολόι θα ακουστεί από τον ερμηνευτή των τραγουδιών της Ηπείρου, Σάββα Σιάτρα.
Ιδιαίτερα αυξημένα είναι τα αστυνομικά μέτρα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην Κακαβιά, και ενισχύονται οι έλεγχοι σε οχήματα εκπροσώπων βορειοηπειρωτικών σωματείων, ενώ οι αλβανικές Αρχές εκφράζουν ανησυχία για ενδεχόμενα επεισόδια.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έξι είναι τα λεωφορεία από την Αθήνα που θα φτάσουν στους Βουλιαράτες και τέσσερα λεωφορεία ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη.

 http://www.makeleio.gr