Η συμμαχία εθνομηδενιστών και δήθεν δεξιών προδοτών έκανε τη δουλειά της

Ούτε στις πιο μαύρες στιγμές της πολιτικής της ιστορίας δεν είχε ξαναδεί η χώρα τέτοια πολιτικά παιχνίδια.
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο ενορχηστρωτής αυτής της αθλιότητας, αυτής της στημένης διαδικασίας προκειμένου ο Καμμένος να βγει στους δρόμους της οργής παίζοντάς το Μακεδονομάχος, να διατηρήσει την Κ.Ο. του και να έχει την όποια ελπίδα να εκλεγεί παίζοντάς το πατριώτης και θρησκευόμενος.

Άλλωστε, το γεγονός ότι πήγε και μετάλαβε πριν το ραντεβού με τον Τσίπρα και μετά πήγε στα Ίμια για να ρίξει στεφάνι, δείχνει ότι έτσι θα πορευτεί μπας και κλέψει καμιά ψήφο από το πατριωτικό μέτωπο.
Αλλά από πού κι ως που πατριώτης ο προδότης των αξιών της Ελλάδας, αυτός που πήγε και συνεργάστηκε επί τέσσερα χρόνια με την προδοτική κυβέρνηση της αριστεράς που έφερε τη συμφωνία των Πρεσπών; Όχι κανείς δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο πρώην υπουργός Άμυνας θα προσπαθήσει να ηγηθεί του πατριωτικού μετώπου στην Ελλάδα. Πίσσα και πούπουλα για να δείξουμε ότι δεν ξεχνάμε αυτόν που αγκάλιασε τον εθνομηδενιστή Τσίπρα και την παρέα του.
Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο. Τσίπρας και Καμμένος συμφώνησαν ο ένας να κρατήσει την κυβέρνησή του κι ο άλλος το κόμμα του.
Προσέξτε για να καταλάβετε τι κάνουν. Ο Καμμένος διέγραψε την Κουντουρά και τον Κόκκαλη αλλά δεν θα διαγράψει τον Παπαχριστόπουλο και τον Ζουράρι που θα κάνουν το ίδιο με τους δύο πρώτους. Έτσι κρατά τους 5 βουλευτές ενώ δεν αποκλείεται να αυξηθεί ο αριθμός τους με κάτι… χρυσαγιτάκια και λοιπούς πατριδοκάπηλους που είναι ανεξάρτητοι και άστεγοι.
Αν αυτό δεν είναι πολιτική ξεφτίλα τότε τι είναι;
Από την άλλη ήδη είναι σε εξέλιξη τα παζάρια και η συναλλαγή. Όπως γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο, είτε με χρηματικά είτε με πολιτικά ανταλλάγματα ο Τσίπρας θα βρει τους 151 βουλευτές, δεν θα πάει σε εκλογές και θα τρέξει να ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών. Το σχέδιο που έπρεπε να εκτελέσει η κυβέρνηση της αριστεράς εκτελείται με απόλυτη ακρίβεια. Το ξεπούλημα της Μακεδονίας θα είναι γεγονός σε λίγες ημέρες με τις ψήφους και αριστερών αλλά και δεξιών για να μην ξεχνιόμαστε. Αλλά και με την ανοχή του μεγάλου προδότη αυτής της υπόθεσης του Πάνου Καμμένου που άφησε τον Τσίπρα να φτάσει ως εδώ που έφτασε.
Δυστυχώς η συμμαχία εθνομηδενιστών και δήθεν δεξιών προδοτών έκανε τη δουλειά της.
Όμως, από εδώ και πέρα τι γίνεται; Η μειοδοσία συντελείται κι αν η Νέα Δημοκρατία δεν λειτουργήσει ρηξικέλευθα αποσύροντας την κοινοβουλευτική της ομάδα από τη Βουλή ώστε να δημιουργήσει πολιτικά τετελεσμένα, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Εκτός κι αν μαζευτούν 2-3 εκατομμύρια πολίτες στο Σύνταγμα και σταματήσουν το όνειδος. Μπορεί ο κόσμος να βάλει φραγμό στη συμφωνία των Πρεσπών αντί να περιμένει πότε θα ψηφίσει και θα τους τιμωρήσει;
Είναι το μεγάλο ερώτημα, όπως μεγάλο είναι και ένα ακόμη: Όλη αυτή η πολιτική συμπαιγνία, όλη αυτή η αθλιότητα πόσο θα διαλύσει το ήδη διαλυμένο πολιτικό σύστημα;
Η απάντηση δυστυχώς είναι τραγική. Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος, και λιγότερο η ανυπαρξία ηγετών στους άλλους πολιτικούς χώρους, θα οδηγήσουν την κοινωνία στα άκρα. Δυστυχώς στην Ελλάδα θα δούμε πολύ χειρότερη αθλιότητα από αυτή που ζουν άλλες χώρες που έχουν ακροδεξιούς ή ακροαριστερούς ηγέτες.
Ο λαϊκισμός θα επικρατήσει φορώντας την προβιά του πατριώτη. Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες και δεν έχουμε πολλές ελπίδες για την Ελλάδα όταν βλέπουμε έναν σοβαρό άνθρωπο, έναν πραγματικό στρατιώτη σαν τον Ευάγγελο Αποστολάκη να αποδέχεται να γίνει ορντινάτσα του Τσίπρα.
Ναύαρχε δεν υπηρετείς την πατρίδα από τη θέση που μέχρι σήμερα έστρωνε τον πωπό του ο Πάνος Καμμένος.
Antinews

_

_

Translate my blog to

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Εγγραφείτε τώρα