Ελένη Μενεγάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2009, όταν η Ελένη Μενεγάκη επέλεξε για τις διακοπές της τα Άχλα της Άνδρου. Αυτός τόπος έμελλε να γίνει λίγο αργότερα ο επίγειος παράδεισος της Ελένης.


Η Ελένη και ο Μάκης ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και από τότε ζουν στιγμές οικογενειακής ευτυχίας με τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας – την Λάουρα, την Βαλέρια και τον Αγγελο – και την κορούλα τους Μαρίνα, η οποία ήρθε στη ζωή το 2015 και επισφράγισε τον έρωτά τους.

Το βράδυ της Πέμπτης, η Ελένη και ο αγαπημένος της έδωσαν το «παρών» στο δείπνο αγάπης της «ΕΛΠΙΔΑΣ», περνώντας έτσι την ημέρα των ερωτευμένων με τον καλύτερο τρόπο. Η παρουσιάστρια βρίσκεται πάντα κοντά στα παιδιά και αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή την ιδιαίτερη γιορτή.Φέτος είναι η τρίτη χρονιά που η «ΕΛΠΙΔΑ» «γιορτάζει» αυτή την ημέρα, θέλοντας να στείλει ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, καθώς όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την αγορά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για την Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», έτσι ώστε να λειτουργεί η Μονάδα ως Κέντρο Αριστείας με στόχο τέσσερα στα τέσσερα παιδιά να γίνονται εντελώς καλά.