Η εκχώρηση της Μακεδονίας παρασύρει τη Νοτοπούλου στα «τάρταρα» - Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

Καταποντίζονται οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στη Μακεδονία, για τις δημοτικές εκλογές δείχνουν δημοσκοπήσεις, με κυριότερες αυτές που αφορύν το Δήμο Θεσσαλονίκης. Κύρια και βασική αιτία η συμφωνία με τα Σκόπια όπου τα αποτελέσματα για την κυβέρνηση είναι καταστροφικά.
Σε δημοσκόπηση για τον δήμο Θεσσαλονίκης που πραγματοποίησε η εταιρεία Opinion Poll, και που σφυγμομέτρησε εκτός από την πρόθεση ψήφου και τα προβλήματα του δήμου, καθώς και εκείνους τους τομείς, στους οποίους θα πρέπει η επόμενη δημοτική αρχή να ρίξει περισσότερο βάρος, τα αποτελέσματα είναι ενδεικτικά για την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο με την Κατερίνα Νοτοπούλου να βρίσκεται στην 5η θέση με τάσεις να κατέβει ακόμη πιο χαμηλότερα.

Η δημοσκόπηση της Opinion Poll έλαβε χώρα το διάστημα μεταξύ 19-22 Φεβρουαρίου σε 854 νοικοκυριά, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις.Αναφορικά με την πρόθεση ψήφου, ο Νίκος Ταχιάος αναδεικνύεται πρώτος με 13,4%, ακολουθεί ο Γιώργος Ορφανός με 12,5%, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 10%, ο Σπύρος Βούγιας με 9,8% και 5η η Κατερίνα Νοτοπούλου με 7,2%.ksipnistere.com