ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΕΛΛΗΝΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ . -ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΜΕ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ;;;

ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ
Το βραβείο «Ewald von Kleist» σε Τσίπρα και Ζάεφ για την επίλυση του Σκοπιανού
ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ :«Ποτέ δεν πίστευα και ιδίως στις δύσκολες εποχές του 2015 ότι τέσσερα χρόνια μετά θα βρισκόμουν εδώ και θα παραλάμβανα αυτό το βραβείο από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας.

Το βραβείο «Ewald von Kleist» απονεμήθηκε στους δύο πρωθυπουργούς ως αναγνώριση της προσφοράς τους για την επίλυση των διαφορών των χωρών τους.
Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής, ο πρωθυπουργός του 4ου Ράϊχ της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ έδωσε συγχαρητήρια στους δύο πρωθυπουργούς τονίζοντας πως «επέδειξαν θάρρος για να λύσουν με καλό τρόπο και στην Ελλάδα και στη Βόρεια Μακεδονία ένα σημαντικό πρόβλημα-- το κλέψιμο της Μακεδονίας».


Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας και απευθυνόμενος στον κ. Ζάεφ υπογράμμισε ότι «το πιο σημαντικό βραβείο για εμάς είναι ότι βάζουμε τα θεμέλια για την πραγματική φιλία και τη συνεργασία μεταξύ των λαών μας.
»Και πιστεύω ότι και οι δυο το πιστεύουμε αυτό ακράδαντα».
ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ «Αυτό το βραβείο δεν ανήκει σε μας αλλά ανήκει στους λαούς μας και στο μέλλον των λαών μας», επισήμανε, σημειώνοντας πως «οι νέοι της Ελλάδας και της Βόρειας Μακεδονίας θα χτίσουν από κοινού ένα καλύτερο μέλλον».