Δευτέρα, Φεβρουαρίου 18

Ο πανικός των ευρωκρατών μεγαλώνει...

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Το κράτος λέει ότι γεννιόμαστε χρεωμένοι...
Η εκκλησία λέει ότι γεννιόμαστε αμαρτωλοί...
Το κεφάλαιο λέει ότι οι λαοί είναι ένοχοι...
Στην πραγματικότητα γεννιόμαστε Ελεύθεροι
κι όλοι αυτοί μας αλυσοδένουν!

Η κατ' όνομα Ευρωπαϊκή Ένωση, ένας οργανισμός του υπερεθνικού κεφαλαίου που με τις φιλελεύθερες πολιτικές λιτότητας έχει δημιουργήσει λεγεώνες ανέργων και φτωχών απασχολήσιμων ( "πρεκαριάτο"... απασχολήσιμοι... όρος που καθιερώθηκε στην Ελλάδα από την μεταρρυθμιστική "αριστερά" του Σημίτη και καθιερώθηκε με πλήρη σταθεροποίηση), δραματική μείωση των συνθηκών διαβίωσης των λαϊκών τάξεων και καταστροφικές τη μεσαία τάξη.
Στη Γαλλία υπάρχει ένας πρόεδρος υπάλληλος των Ρότσιλντ, τόσο αποδεκτός από το λαό όσο ο ιός της μηνιγγίτιδα ή ο καρκίνος. Αιματηρές κινητοποιήσεις εδώ και 14 εβδομάδες από το λαό που ξεπέρασε κόμματα και συνδικάτα, τα "κίτρινα γιλέκα", που ζητούν την παραίτηση του Μακρόν.
Στην Ισπανία ένας δοτός πρωθυπουργός της βίας που δεν ψηφίστηκε από κανέναν και μόλις παραιτήθηκε.
Στη Γερμανία η Deutsche Bank έχει ουσιαστικά πτωχεύσει κι η παραγωγή της είναι όπως ακριβώς η επικεφαλής της συγκυβέρνησης υπό την καγκελάριο Μέρκελ.
Στην Ουκρανία μετά το ευρωπαϊκό πραξικόπημα που έφερε στην εξουσία τους νεοναζί, βασιλεύει η δολοφονική βία.
Στην Ελλάδα, που δεν ήταν ένα... "πείραμα" αλλά "παράδειγμα" (χρησιμοποιήθηκε προσφάτως για να υποταχθεί κι η Ιταλία: Η απάντηση Fusaro στον Τσίπρα: «Εν συντομία, ο λόγος ενός πειθήνιου σκλάβου»!), η κυβέρνηση της "ριζοσπαστικής αριστεράς" μετέτρεψε σε τριτοκοσμική τη χώρα. φθάνοντας στο σημείο να εκποιηθεί κι η Μακεδονία και να παρουσιάζεται ως νίκη της "ειρήνης" αφού δυναμώνει το "δημοκρατικό" ΝΑΤΟ απέναντι στον επεκτατισμό της Ρωσίας και γι' αυτό βραβεύουν τον πρωθυπουργό (Diego Fusaro: "Ο Τσίπρας πούλησε την Ελλάδα... Η πώληση της ψυχής στον διάβολο είναι πάντα κερδοφόρα"!). Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη, Ήπειρος... αναμένουν τη σειρά τους.

"Η αληθινή δημοσιογραφία θα έπρεπε να φέρνει στη...
δημοσιότητα όσα η εξουσία θέλει να παραμένουν μυστικά.
Γι' αυτό σήμερα, εκτός από πολύ σπάνιες εξαιρέσεις,
δεν υπάρχει πραγματική δημοσιογραφία:
μόνο άγρια μαντρόσκυλα της εξουσίας, με μικρό
ή μακρύτερο λουρί. που υπηρετούν τους τραπεζίτες"
Πως αντιμετωπίζουν αυτή την πραγματικότητα τα ΜΜΕ κι η "δημοσιογραφία";
Μας βομβαρδίζουν χωρίς έλεος και μας διηγούνται πως το αληθινό πρόβλημα της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" είναι ο Άσαντ, ο Μαδούρο, η Ρωσία του Πούτιν, η άνοδος της "ακροδεξιάς", η ξενοφοβία στη λαθρομετανάστευση, ο "εθνικισμός", η ομοφοβία απέναντι ακόμη και στο κίνημα παιδοφιλίας, που αναπτύσσεται ραγδαίως...

"Love has no age" είναι το σύνθημα του διεθνούς δικτύου "Κινήματος παιδόφιλων" που έχει πλέον "νόμιμη", με νομική έκφραση οργανώσεις στις ΗΠΑ κι αλλού στην Ευρώπη.
Συνωμοσιολογία θα πουν ορισμένοι... Έτσι δεν διαβεβαίωνε ο "αριστερός" υπουργός δικαιοσύνης και καθηγητής πανεπιστημίου παρακαλώ... κύριος Παρασκευόπουλος, όταν εισηγήθηκε τον νόμο για το "σύμφωνο συμβίωσης";
Δεκέμβρης 2015... Υπουργός, καθηγητής Πανεπιστημίου Παρασκευόπουλος: "Καμία σχέση το σύμφωνο συμβίωσης με την υιοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια... Η κυβέρνηση σχεδιάζει νόμους τίμια. Αν ήθελε την τεκνοθεσία ή υιοθεσία θα το έκανε ρητά... το νομοσχέδιο απαγορεύει ρητά την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια..."
«Πριν αλέκτορα φωνήσαι τρις απαρνήση με»... 2 Μάη 2018... με νόμο "δίνεται πλέον το δικαίωμα αναδοχής σε ομόφυλα ζευγάρια"...
Το 4ο Ράιχ έχει πλέον αποκτήσει σοβαρά όπλα για λογαριασμό της παγκοσμιοποίησης. Μετά την πρωτοκαθεδρία της "δικαιωματικής ευρωπαϊκής αριστεράς", που αφήνει σε δεύτερο ρόλο την παραδοσιακή δεξιά (τώρα κι αυτή την έχουν μετονομάσει "σύγχρονη φωτισμένη" συντηρητική παράταξη), τώρα έχουν και το όπλο εκκλησίες: Η αποδόμηση των Χριστουγέννων: νέοι συμβολισμοί στην υπηρεσία του οικονομικού φανατισμού του υπερεθνικού κεφαλαίου
Δικαίως η ευρωπαϊκή δεξιά, αλλά η ευρωπαϊκή "αριστερά" δεν χρησιμοποιεί καν "Φύλλο συκής" κστο κύριο ζήτημα της παγκοσμιοποίησης-Σόρος: "ανοιχτά σύνορα". Αποσιωπούν, αφορίζουν κι εξαφανίζουν τους αγώνες των λαών κι εθνικοαπελευθερωτικών κινημάτων εναντίον της "μετανάστευσης". Αποσιωπούν πως είναι ένα από τα βασικά σημεία πάλης των "κίτρινων γιλέκων" στη Γαλλία, ακόμη κι αυτοί που υποκριτικά τάσσονται υπέρ του αγώνα αυτού του κινήματος στη Γαλλία.
Samora Machel... επαναστάτης, κομμουνιστής κι αντιιμπεριαλιστής... και σήμερα με το λατρεία υπέρ της "μετανάστευσης" από μέρους της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς", επίκαιρος όσο ποτέ:
«Το φαινόμενο της μετανάστευσης, στη διάρκεια των αιώνων, πάντα χρησίμευσε στους ισχυρούς για να αποδυναμώσουν τους καταπιεσμένους, με ενθάρρυνση της πειθούς ή με πράξεις βίας.
Δεν είναι Διεθνιστική Αλληλεγγύη η προσέλκυση των λαών μας αλλού, αλλά στη δημιουργία συνθηκών πάλης για να καταστεί αυτή η γη βιώσιμη, αυτόνομη, εθνικά κυρίαρχη.
Οι δυτικοί μας λένε:  "Η γη σας είναι αφανισμένη, φτωχή, φύγετε!" ενώ αυτοί λεηλατούν πόρους κι αξιοπρέπεια και να υποδουλώνουν τους αλλοδαπούς στις χώρες τους.
Η μετανάστευση ήταν πρώτα ένα όπλο των αποικιοκρατών. Σήμερα είναι όπλο του καπιταλισμού.
Με τον μύθο της μετανάστευσης στο κεφάλι μας, ο αγώνας μας δεν θα είχε ποτέ γεννηθεί, δεν θα κερδίζαμε την εθνική μας κυριαρχία.
Η μετανάστευση, η εγκατάλειψη της γης σου, είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση. Ο τελευταίος δρόμος του ιμπεριαλισμού.» (βλέπε: Κομαντάντε Sankara... σύμβολο των λαών της Αφρικής για Απελευθέρωση!)


Κεντρική Αφρική... συλλογή coltan (= columbite – tantalite)... μια μαύρη άμμος τόσο πολύτιμη όσο ένα διαμάντι. Σπάνιο μέταλλο, εύπλαστο, ανθεκτικό στα οξέα, ένας εξαιρετικός αγωγός ηλεκτρικής ενέργειας, επιτρέπει την αύξηση της ισχύος των πυκνωτών, των τσιπς, των μικρομαγνητικών ενώ μειώνει την κατανάλωση ενέργειας. Χρησιμοποιείται στη βιομηχανία κινητών τηλεφώνων, σε ηλεκτρονικά εξαρτήματα και αεροσκάφη.
Ποιος υπερασπιστής των "ανοικτών συνόρων", ποια ΜΚΟ-Σόρος, ποιος "αριστερός", ποιος "αντιρατσιστής θα πάει να πει στο παιδάκι της φωτογραφίας ότι η Εθνική Ανεξαρτησία και Κυριαρχία της πατρίδας του δεν επιτυγχάνεται ακολουθώντας τις οδηγίες των νεοαποικιοκρατών για μετάβαση στην Ευρώπη μόλις χάσει την ικανότητα να είναι καλός σκλάβος στη συλλογή;
Η φιλανθρωπία, η ανεκτικότητα, τα "ανοικτά σύνορα" είναι τα όπλα της εκκλησίας, του καπιταλισμού, της "δικαιωματικής αριστεράς"... O λαός δεν χρειάζεται αυτή την αριστερά
Οι νεοαποικιοκράτες χαμογελούν όταν δεν ακουμπούν τη βόλεψή τους...
Γράφαμε τον Ιούλη του 2018 για τις 14 Αφρικανικές χώρες υποχρεώνονται από τη "δημοκρατική" Γαλλία να καταβάλουν Φόρο Αποικίας και σήμερα, μετά από 8 μήνες, αυτό ακριβώς το ζήτημα είναι στην ημερήσια διάταξη των "κίτρινων γιλέκων", είναι η απαίτηση της νέας ιταλικής κυβέρνησης απέναντι στον Μακρόν.
Αντ' αυτού το πολιτικό σύστημα περί άλλων τυρβάζει... λες και ζουν σε άλλους κόσμους, ή μας θεωρούν ηλίθιους!
Παραδόθηκε στο βωμό του "αντιεθνικισμού" η Μακεδονία για να ενισχυθεί το "δημοκρατικό" ΝΑΤΟ, αλλά εμείς ενωμένοι δίνουμε μάχες εναντίον της ακροδεξιάς, εναντίον του ανύπαρκτου φασισμού [Δες: Ο Pier Paolo Pasolini "χαστουκίζει" τον αντιφασισμό... απέναντι στο νεκρό φασισμό!].
Αναρωτήθηκε κάποιος από τους σωτήρες μας πολιτικούς ταγούς Μήπως ο φασισμός κρύβεται από τον "αντιφασισμό κι αντιρατσισμό";

«Εάν δεν είστε προσεκτικοί, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα
σας κάνουν να μισείτε τους ανθρώπους που καταπιέζονται
και να αγαπάτε αυτούς που καταπιέζουν!»
Μάλκολμ Χ

Μπροστά στην κατάρρευση του 4ου Ράιχ όλο το πολιτικό, δημοσιογραφικό, εκκλησιαστικό κατεστημένο τρέμει... κι έτσι ενόψει του Μαή τα χρήματα για τάισμα είναι πολλά120 δισεκατομμύρια ευρώ για την αντιμετώπιση του "λαϊκισμού & της ακροδεξιάς"
 
«Ο Τύπος στις χώρες του Ατλαντικού Συμφώνου μετατράπηκε σε βιομηχανία συναρμολόγησης με τυποποιημένη παραγωγή.
Τα ιδεολογικά θέματα φθάνουν από τις ΗΠΑ... είναι ιδεολογικό τμήμα του Σχεδίου Μάρσαλ.
Ειλικρινά δεν ξέρω αν μπορούμε να μιλάμε για ιδεολογία, δεδομένου ότι ποτέ δεν πρόκειται για σοβαρή επιχειρηματολογία, αλλά για παραπληροφόρηση, για δόλια προπαγάνδα που δεν τείνει να πείσει τους περισσότερο έξυπνους, αλλά που έχει ως δηλωμένο στόχο να κατακτήσει το πιο πίσω μέρος, να επηρεάσει το λιγότερο έμπειρο τμήμα των πολιτών και να ικανοποιήσει ποταπές ορέξεις.
Όλη η "προπαγάνδα" που οργανώνεται σε όλες τις καπιταλιστικές χώρες από τον αμερικανικό ιμπεριαλισμό και τις υπηρεσίες του είναι ένα σωρό ψεμάτων.
Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στον Τύπο των διαφόρων χωρών για να συνειδητοποιήσεις ότι η ίδια θεματολογία προβάλετε στην Αγγλία, τη Γαλλία, την Ιταλία, το Βέλγιο, με την ίδια φρασεολογία, τα ίδια συνθήματα που ξεκινούν παντού ταυτόχρονα»
Pietro Secchia (1903 - 1973), κορυφαίος Ιταλός αντιφασίστας,
κομμουνιστής και ο ιστορικός του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας
Περισσότεροι σχολιασμοί του Νίκου Κλειτσίκα: ΕΔΩ
https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com