Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ! Οι γερμανοτσολιάδες έδωσαν βραβείο σε Τσίπρα και Ζάεφ--Σιγά σιγά, θα πάρει και το βραβείο του από τους Έλληνες ο προδότης Τσίπρας ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

tsoliad
Το Σάββατο το βράδυ έγινε η βράβευση του Αλέξη Τσίπρα στο Μόναχο.

Τόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός όσο και ο Ζόραν Ζάεφ τιμήθηκαν με το βραβείο «Ewald von Kleist» για τη Συμφωνία των Πρεσπών, κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου στην έδρα της βαυαρικής κυβέρνησης, παρουσία των περίπου 500 προσκεκλημένων.

Συγχαρητήρια στους πρωθυπουργούς της Ελλάδας, Αλέξη Τσίπρα, και της Βόρειας Μακεδονίας, Ζόραν Ζάεφ, έδωσε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας Μάρκους Σέντερ, στη διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή απονομής του Βραβείου Ewald von Kleist στους κ. Τσίπρα και Ζάεφ.
«Επέδειξαν θάρρος για να λύσουν με καλό τρόπο και στην Ελλάδα και στη Βόρεια Μακεδονία ένα σημαντικό πρόβλημα και σας συγχαίρω γι αυτή την επιτυχία», είπε ο πρωθυπουργός της Βαυαρίας.
Παράλληλα παρατήρησε πως υπάρχουν νέες καταστάσεις και νέες ιδέες, είναι η εποχή της συνεργασίας, να ακούει κανείς και όχι να έχει δίκιο, να ακούμε περισσότερο, αντί να λέμε στον άλλον τι να κάνει.
«Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι προς όφελον όλων», είπε αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρώην υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά για τη συμβολή του στη διαμόρφωση της Συμφωνίας.
«Ποτέ δεν πίστευα και ιδίως στις δύσκολες εποχές του 2015 ότι 4 χρόνια μετά θα βρισκόμουν εδώ και θα παραλάμβανα αυτό το Βραβείο από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας. Ποτέ μην λες ποτέ», είπε επίσης ο πρωθυπουργός.
makeleio.gr