Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δράση του «ροζ» κυκλώματος – Τι αποκαλύπτει 24χρονη: «Μου είπαν ότι ήταν η μόνη ευκαιρία να…»

qy0k2ddqjjdxbemqia7s-1-750x430
Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τη δράση του ροζ κυκλώματος. Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ που προβλήθηκε σε τηλεοπτικό σταθμό, πρόκειται για επιχειρήσεις άρτια οργανωμένες και με συνθήκες ανταγωνισμού.
Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι «από κάποιες κοπέλες που ζήταγαν να φωτογραφηθούν, κάποιες τις έστελνα στον Τ… (τον «εγκέφαλο» φωτογράφο). Από αυτές τις κοπέλες, κάποιες του έπιαναν συζήτηση ή μπορεί να τους είχε πει εγώ ότι αυτός ο άνθρωπος κάνει και αυτή τη δουλειά. Ήξερα τι δουλειά κάνει ο Τ. Αλλά εγώ τον χρησιμοποιούσα ως φωτογράφο».
Στην ερώτηση για το αν τον ενοχλούσε που έκανε αυτή τη δουλειά απάντησε: «όχι δε με ενοχλούσε γιατί ήξερα ότι ήταν σοβαρός και κύριος».
Είναι ένας από τους τρεις άνδρες που κατηγορούνται ότι ψάρευαν κορίτσια για το ροζ κύκλωμα. Φέρονται να τις εντόπιζαν σε μπα,ρ καφετέριες, αλλά και στα social media. Τις έδειχναν στον φερόμενο αρχηγό, τον φωτογράφο. Εκείνος φέρεται να αποφάσιζε ποιες θα μπουν στην «επιχείρηση» που είχε στήσει.
Μια 24χρονη που έπεσε θύμα της «ροζ πλεκτάνης» ισχυρίζεται ότι της έλεγαν πως η δουλειά δεν είναι παράνομη και ότι είναι απόλυτα ασφαλής. Επιπλέον αποκαλύπτει ότι της έλεγαν ότι ήταν η μοναδική ευκαιρία να βγάλει χρήματα. Στο σπίτι του αρχηγού γνώρισε την «Λίλα», «την «Φένια», την «Δανάη», την «Σοφία».
Ένας από τους κατηγορούμενους δήλωσε: «Του πήγαινα κάποιες κοπέλες, όχι πάρα πολλές κιόλας. Για να κάνει κάποιες φωτογραφίσεις επαγγελματικές καλές, είτε για το book που θέλανε να φτιάξουν τα κορίτσια είτε για να δημοσιευθούν στο internet σε κάποια site».
«Είχαν πάει απολύτως με τη θέλησή τους. Δε μου έλεγαν οι κοπέλες τι θέλουν να κάνουν γιατί φοβόταν, δεν το λένε εύκολα ότι εγώ θέλω να πάω να κάνω β… τες. Μια κοπέλα μου είπε θέλω να έκανα αυτή τη δουλειά στην Ελβετία και τη Γερμανία και τη σύστησα στον «Κ»»., συνέχισε, ενώ για το αν γνώριζε εάν είχε άδειες για όλα αυτά, απάντησε πως τον είχε «διαβεβαιώσει ότι είναι κάτι ασφαλές».
Το κύκλωμα έκλεινε ραντεβού με τους πελάτες μέσω μιας συγκεκριμένης τηλεφωνικής γραμμής. Πίεζαν κορίτσια να κάνουν πολλά ραντεβού μέσα σε 24 ώρες. Τις έστελναν σε γιατρούς. Τις διάλεγαν από φωτογραφίες. Έλεγαν ότι επενδύουν πάνω στα κορίτσια.
Ο φωτογράφος ισχυρίζεται μέσα από τα κρατητήρια ότι ο «ανταγωνισμός» οδήγησε στις συλλήψεις:
«Ουσιαστικά υπάρχουν δάκτυλοι αντιπάλων είναι σαν να έχετε ένα μαγαζάκι και έχουν και άλλοι μαγαζιά και ξεκινάς ένα μαγαζάκι και έμπαινε ο κόσμος στο δικό σου οι άλλοι δεν θα κάνανε κάτι για να το σταματήσουν αλλά δεν μπορούν να το φτάσουν;», λέει.
Ο 31χρονος με το αρχικό Τ. που πήρε και αυτός τον δρόμο της φυλακής ισχυρίστηκε  ότι η πρώην του ήταν εκείνη τον κάρφωσε για να τον εκδικηθεί.
 makeleio.gr