Τετάρτη, Μαρτίου 13

ΑΝΗΘΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - «Οι πισώπλατα δολοφονημένοι να ζητήσουν συγνώμη από μιά άεργη κακομοίρα με διάσημο πατέρα»

ΑΝΗΘΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ - «Οι πισώπλατα δολοφονημένοι να ζητήσουν συγνώμη από μιά άεργη κακομοίρα με διάσημο πατέρα»
«Τα θύματα του Ξηρού να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη» -Η παλιά ανάρτηση της Μυρσίνης Λοΐζου (ΣΥΡΙΖΑ) που βάζει φωτιές
Ερωτήματα για τη συμμετοχή της Μυρσίνης Λοϊζου στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές 2019 τίθενται από στελέχη της ΝΔ, που θυμίζουν τα όσα προσβλητικά είχε αναφέρει στα social media για τα θύματα της 17Ν, χωρίς να σεβαστεί όσους έχουν πέσει νεκροί από τις σφαίρες της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Η Μυρσίνη Λοϊζου είχε γράψει στο twitter επί λέξει: Η Μυρσίνη Λοϊζου είχε γράψει στο twitter επί λέξει: 
«Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη», ενώ είχε υπερασπιστεί τον Δημήτρη Κουφοντίνα για τις άδειες που λαμβάνει από τη φυλακή.


Στενοί συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη σημείωναν ότι προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας θα πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα αν γνώριζε τις συγκεκριμένες δηλώσεις πριν την επιλέξει ως υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε περίπτωση που γνώριζαν στην Κουμουνδούρου αυτές τις απόψεις, όπως σημειώνουν, σημαίνει ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με αυτές. Διαφορετικά οφείλουν, σύμφωνα με τα ίδια στελέχη της Πειραιώς, να εξηγήσουν και πως προτίθενται να αντιδράσουν.



https://politika-gr.blogspot.com