Γιώργος Κυρίτσης | Το απάνθρωπο πρόσωπο της Αριστεράς

ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 

Δεν έχουν τέλος οι αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση «δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ»
.klik.grΔ---εν έχουν τέλος οι αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση «δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ»
Λίγες ώρες μετά το «άδειασμα» από τον Νίκο Φίλη που δήλωσε στο Open ότι «εγώ θυμάμαι νεκρούς από μολότοφ στη Marfin», ο δικηγόρος των διασωθέντων από την τραγωδία αυτή, Θρασύβουλος Κονταξής, τόνισε ότι «διαχέει μια αντίληψη ότι η ρίψη μολότοφ
συνιστά ήσσονος σημασίας αδίκημα».
Όπως υπογράμμισε η «άκυρη και ανιστόρητη» δήλωση Κυρίτση «αποτελεί παραχάραξη της ιστορίας» ενώ, όπως επισήμανε, «δεν ρίπτεται μολότοφ για παιχνίδι αποτελεί μέσο άλλου αδικήματος όπως ανθρωποκτονία ή εμπρησμός ή κάτι άλλο».
Οργισμένος εμφανίστηκε και ο πρόεδρος των Ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας, ο οποίος αφού επισήμανε «γιατί σας εκπλήσσει η δήλωση του Κυρίτση; Αν την έκανε άλλος θα ήταν έκπληξη. Για τον βιο και την πολιτεία του δεν μου κάνει έκπληξη» στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «οι νεκροί δεν μπορούν να μιλήσουν. Ίσως οι συγγενείς τους να μπορούν να του πουν δύο κουβέντες για το πώς μπορεί να κάψει έναν άνθρωπο μια μολότοφ».
Ακόμα μεγαλύτερη είναι η οργή των χρηστών του Twitter που, μεταξύ άλλων, επισημαίνουν «όταν είσαι πάντα απο την πλευρά αυτών που πετάνε τις μολοτοφ, πώς να θυμάσαι πόσους σκότωσαν;»

το πιο σημαντικό που μάθαμε είναι ότι ο σύντροφος Γιώργος Κυρίτσης νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος για 30 χρόνια

Αναρωτιέμαι αν πρέπει να ασχολείται κανείς με τον Κυρίτση ή με την παχυδερμία των συντρόφων του #ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κυριτσης έχει δώσει συχνά τα διαπιστευτήρια του ως αντιδημοκρατης,σταλινικος,χουντικος.Αλλά δεν βρέθηκε ποτέ στην θέση των ανθρώπων της Μαρφίν.Εγώ τότε εργαζόμουν Σύνταγμα κ μπήκαν στην εταιρεία κ μας πέταξαν μολότοφ.Εμείς είμασταν πιο τυχεροί από τους αδικοχαμένους της Μαρφίν.
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Nondas_Skoutas

Γιώργος Κυριτσης(βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ & δημοσιογράφος):δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ
5 Μαΐου 2010.Αυτή η μέρα σου λέει κάτι;
4 ζωές χάθηκαν άδικα.3 νέοι άνθρωποι έκαναν το «λάθος» να πάνε στις δουλειές τους & πέθαναν από τις... αθώες σας μολότοφ κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ

"Δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανένας από βόμβα μολότωφ" ως δικαιολογία για την αποποινικοποίηση τους είπε ο Κυρίτσης, Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
εγώ πάλι δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανένας από ατομική βόμβα.
Ας τις νομιμοποιήσουμε...
Εγώ λέω να γίνει πλημμέλημα και η εκτέλεση με 45αρι. Άλλωστε ο Κυριτσης ουτε γι αυτό θα θυμάται μα έχει σκοτωθεί κανεις με τέτοιο όπλο τα τελευταία χρόνια
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Δεξιός

Όταν είσαι πάντα απο την πλευρά αυτών που πετάνε τις μολότοφ, πώς να θυμάσαι πόσους σκότωσαν?
Κυρίτσης
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Ας πρόσεχες.

“Κυρίτσης: Δεν θυμάμαι να έχει σκοτωθεί κανείς από μολότοφ”.
Όχι ρε γίγαντα Κυρίτση, κανένας !
Μόνο απο τα μαγκάλια πέθαναν κάτι γριες επι Σαμαροβενιζελων και μερικές εκατονταδες χιλιάδες επειδή έκλεισε η ΕΡΤ ...
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΠΡΟΧΩΡΑ