Σάββατο, Μαρτίου 2

Η πρωταγωνίστρια του σεξουαλικού σκανδάλου των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο έσπασε τη σιωπή της

Η πρωταγωνίστρια του σεξουαλικού σκανδάλου των Ολυμπιακών αγώνων του Ρίο έσπασε τη σιωπή της
H Βραζιλιάνα αθλήτρια των καταδύσεων, Ίνγκριντ Ολιβέιρα βρέθηκε στο επίκεντρο στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο όχι όμως για τις επιδόσεις της στην πισίνα.
Η 22χρονη πλέον αθλήτρια είχε αποβληθεί από τη διοργάνωση,
η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ρίο, καθώς κατηγορήθηκε ότι έκανε σεξ την παραμονή του αγώνα της με τον συμπατριώτη της κωπηλάτη, Πέδρο Γκονσάλβες.
Η Ίνγκριντ Ολιβέιρα έσπασε τη σιωπή της περίπου τρία χρόνια μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο ενεπλάκη και μιλώντας στο «UOL Esporte» είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ πως η ζωή της έγινε «κόλαση», μετά από αυτό το περιστατικό.
Πιο συγκεκριμένα, περιγράφοντας το τι ακολούθησε μετά την αποβολή της είπε πως «με παρενοχλούσε όλος ο κόσμος. Με πολιορκούσαν. Έλαβα πορνογραφικό υλικό, προτάσεις για σεξουαλικά προγράμματα, όχι στην τηλεόραση και έχασα τη δουλειά μου.
Τα media απ’ όλο τον κόσμο μου επιτέθηκαν, έγραψαν πράγματα που δεν έκανα. Όλα αυτά, επειδή είμαι γυναίκα κι έκανα σεξ. Ήρθε η ώρα να πω ποια είμαι και τι έχω ζήσει».

Εν συνεχεία επισήμανε πως «με σταματάνε στο δρόμο και με ρωτάνε: "είσαι η Ίνγκριντ από τους Ολυμπιακούς αγώνες;" Και ήδη φαντάζομαι το τι έχει διαβάσει ο κόσμος για μένα: μαραθώνιος άγριου σεξ, όργια και διαμάχη. Στον κόσμο αυτή η λέξη αρέσει, όταν μιλάνε για μένα: "διαμάχη". Αυτό, όταν δεν μιλάνε για τον κ… μου. Είχα 90.000 followers στο Instagram και τώρα έχω 250.000».
Όσον αφορά στο περιβόητο πια περιστατικό, ανέφερε ότι «πήγα τον Πέδρο Γκονσάλβες στο δωμάτιο μου. Όμως όχι την παραμονή του αγώνα και δεν έμεινε όλο το βράδυ.
Επίσης, δεν έδιωξα κανέναν από το δωμάτιο μου. Είχα γνωρίσει τον Πέδρο στους Παναμερικανικούς Αγώνες στο Τορόντο, μέσω μόνο των social media. Στους Αγώνες γνωριστήκαμε, ξεκινήσαμε να μιλάμε και στο τέλος θέλαμε κάτι παραπάνω.
Πριν από την τελετή έναρξης μίλησα με τη συγκάτοικο μου για το αν μπορούσα να τον φέρω στο δωμάτιο και με άφησε.
«Δεν ήμουν η μόνη. Κι άλλοι το έκαναν στους αγώνες… Έπρεπε να δείτε το πόσα προφυλακτικά μοίρασαν στο Ολυμπιακό Χωριό. Τι τα ήθελαν; Για μπαλόνια; Ο Μπολτ πήρε μια κοπέλα χωρίς διαπίστευση στο δωμάτιο και άλλοι χρησιμοποιούσαν το Tinder για να φλερτάρουν.
Όμως αυτά δεν διέρρευσαν. Ξέρω καλά ότι αυτό που έκανα ήταν λάθος. Βασανίστηκα πολύ, αλλά αντιλήφθηκα ότι δεν είχα δίκαιη αντιμετώπιση».
zougla.gr