Κυριακή, Μαρτίου 17

Ενώ οι Γάλλοι αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους πλημμυρίζοντας τους δρόμους, εμείς οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουμε συμβιβαστεί σαν τα πρόβατα στην υποδούλωση μας και τρέχουμε Μαραθώνιους και ημιμαραθώνιους ...ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ !

Κλειστό παραμένει το κέντρο της Αθήνας για τα οχήματα, καθώς συνεχίζεται το μεγάλο δρομικό γεγονός της Άνοιξης, ο 8ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, με τη συμμετοχή 25.000 δρομέων.
Η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου Δρόμου δόθηκε στις 9:00 στην Πλατεία Συντάγματος
επί της λεωφόρου Αμαλίας. Δέκα λεπτά αργότερα στις 09:10 άρχισε ο αγώνας δρόμου των 3 χλμ στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος του Σταθμού Μετρό Ευαγγελισμός. Η εκκίνηση του αγώνα δρόμου για παιδιά και άτομα με αναπηρία (1000μ) δόθηκε στις 9:35 στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της οδού Ριζάρη. Τέλος η εκκίνηση του αγώνα δρόμου των 5 χλμ δίνεται στις 11:45 στην Πλατεία Συντάγματος στο ύψος των οδών  Όθωνος και Μητροπόλεως.
Σε ισχύ τίθενται μέχρι τις 13:30, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με σταδιακή διακοπή της κίνησης των οχημάτων στους δρόμους από τους οποίους περνούν οι δρομείς.