Δευτέρα, Μαρτίου 4

ΘΑ ΡΑΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ: «Ο ΜΠΕΚΡΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΧΑΪΔΕΥΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ». ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΔΕΣ» ΠΛΑΝΑΣΘΕ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ»

GEORGIADIS
Την ίδια ώρα που η Ν.Δ. ενεργοποιεί τα κάθε είδους «παπαγαλάκια» της για να «φτιάξουν» κλίμα υπέρ του καταδικασμένου παιδεραστή, Νίκου Γεωργιάδη, η σαπίλα και η παρακμή στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που κάνει κουμάντο στη χώρα παίρνει νέες διαστάσεις.

Από πληροφορίες σοβαρών πηγών, προκύπτει συγκεκριμένα ότι στο παρασκήνιο έχει αρχίσει να εξελίσσεται μια γιγαντιαία επιχείρηση συμψηφισμού μεταξύ των δύο βασικών πρωταγωνιστών της πολιτικής ζωής, δηλαδή του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. και των ηγεσιών τους. Επιχείρηση συμψηφισμού των κρουσμάτων ανωμαλίας και διαστροφής που έχουν στους κόλπους και οι δύο, σε διάφορα επίπεδα: υψηλά και χαμηλά. Και με βάση αυτά τα «παζάρια» και τα παρασκηνιακά αλισβερίσια που έχουν αρχίσει, επιχειρούν από τη φάση των αποκαλύψεων και των καταγγελιών να περάσουν στην «ομερτά»…
Το βίτσιο δεν σταματάει στο ποτό
… Από την άλλη πλευρά, οι συριζαίοι τώρα έχουν δίλημμα για το εάν τους συμφέρει να το συνεχίσουν ή να αρκεστούν στα μέχρι τώρα αποτελέσματα της υπόθεσης. Και ο σοβαρότερος λόγος, που έχουν αρχίσει οι «προβληματισμοί» είναι γιατί όντως υπάρχουν και στις δικές τους τάξεις καραμπινάτες περιπτώσεις όχι απλώς ομοφυλοφίλων -αυτό είναι… συνήθεια στην Αριστερά- αλλά ανωμάλων, τύπου Γεωργιάδη. Κι αν παλιότερα, πριν από μερικά χρόνια, είχε γίνει χαμός με τα… καρότα, τώρα λέγεται ότι υπάρχει και περίπτωση νυν υπουργού που όσο κι αν δείχνει «υπεράνω υποψίας» είναι… σεσημασμένος για τα βίτσια του και οι αδυναμίες του δεν περιορίζονται μόνο π.χ. στο ποτό.
Αποκαλύψεις το πρωί της Δευτέρας, στο Έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Κάποιοι νομίζουμν ότι θα ρεφάρουμε την αλήθεια. Είναι γελασμένοι. Δεν βγάλαμε την εφημερίδα για να κρύψουμε τις βρωμιές των πολιτικών. Τίποτα που δεν θα βγει στο φως. 

Τίποτα.makeleio.gr