Δευτέρα, Μαρτίου 4

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !

Ο προχριστιανικός Ελληνισμός είναι αυτός που διαμόρφωσε την ανώτερη και τελειότερη από τις αρχαίες θρησκείες, αυτήν που ανεδείχθη σε πραγματικό πρόδρομο του χριστιανισμού. Η αρχαία ελληνική σκέψη λειτούργησε ως προπαιδεία της ανθρωπότητας για τον Χριστιανισμό.
Στο Βυζάντιο διαμορφώθηκε η πλέον ελληνική εκδοχή του, η Ορθοδοξία, που συνέβαλε αποφασιστικά στην διαφύλαξη της ταυτότητας του, στους αγώνες του και στην επιβίωση του.
Οι κοσμοεξουσιαστές της Νέας Τάξεως, με αιχμή του δόρατος στην χώρας μας τους
Σταλινομπολσεβίκους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, επιδιώκουν την καταστροφή της. Η σταδιακή εξαφάνιση της αποτελεί προϋπόθεση επιβολής της Νέας Τάξεως, σε μια αδιαφοροποίητη και ισοπεδωμένη ανθρωπότητα. Έτσι, οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ προσπαθούν να διασπάσουν την Ορθοδοξία, να την δυσφημίσουν, να την περιθωριοποιήσουν, να την διαλύσουν και να την αποβάλλουν από την ψυχή του έθνους μας. Όταν η Ορθοδοξία είναι συνυφασμένη με την εθνική συνείδηση, την ιστορία μας, τις παραδόσεις μας και ασκεί επιρροή στο έθνος, αποτελεί στόχο. Έτσι εξηγείτε και η εξέλιξη των γεγονότων ξημερώματα Κυριακής στην Μυτιλήνη και στην ακτή Απελή όπου: «Συνελήφθησαν και κρατούνται από την αστυνομία 33 άτομα και σχηματίζονται δικογραφίες, γιατί τοποθέτησαν νωρίς τα χαράματα της Κυριακής μεγάλο μεταλλικό σταυρό»!
Και ανθέλληνες και άθεοι οι Μπολσεβίκοι!
Μιχαήλ Καϊκουνίδης, Μέλος Κεντρικής Επιτροπής, Παράταξης ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ.

 triklopodia.gr