Πέμπτη, Μαρτίου 21

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΠΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΕΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ. ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΗΚΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΕ. ΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΝΙΚΟ ΠΑΠΠΑ ΕΣΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ;

βεροια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ MAKELEIO.GR

Χαμός στη Βέροια όπου μιλούσε ο Νίκος Παππάς μπροστά σε κομματόσκυλα που ήρθαν με λεωφορεία από άλλες περιοχές.

Στο makeleio.gr μίλησε πριν από λίγο η πρωταγωνίστρια που μπράβοι του Νίκου Παππά μαζί με την φίλη της, τις πέταξαν από το κέντρο.



Έτσι φέρονται σε γυναίκες;

Οι δυο γυναίκες ήρθαν να παρακολουθήσουν την ανοιχτή ομιλία του Νίκου Παππά. Όπως μας είπε μιλώντας με συντάκτη του makeleio.gr «Ο κ. Παππάς ήρθε στην πόλη μας. Πήγα να τον ακούσω και να τον ρωτήσω για την Συμφωνία των Πρεσπών. Μπήκα στην αίθουσα και δεν αναγνώρισα κανέναν από τους συμπατριώτες μου εδώ, ήταν όλοι ξένοι» .

Ξαφνικά όπως μας είπε, «μας πλησιάζει ένας ηλικιωμένος κύριος, γνωστός στην πόλη για το ότι ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ και μας είπε αν κάνουμε επεισόδια θα..»
Δείτε το αποκλειστικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το makeleio.gr
Με την είσοδο του Νίκου Παππά στην αίθουσα τις ίδιες κυρίες πλησιάζει ο επικεφαλής της ασφάλειας του Νίκου Παππά και με αυστηρό ύφος λέει: «Μην κάνετε καμία μαλακι@ αλλιώς θα σας βγάλω από την αίθουσα»
Στην αίθουσα ο Νίκος Παππάς λέει ότι θα γίνουν δέκτες ερωτήσεις για την συμφωνία των Πρεσπών. Mια από τις κυρίες σηκώνει το χέρι για να κάνει την ερώτηση.
Ξαφνικά οι παραβρισκόμενοι την γιουχάρουν λέγοντας της ποια είσαι εσύ που θα κάνεις ερωτήσεις. Ντροπή σου.
Ο ηλικιωμένος κύριος τα στοιχεία του οποίου είναι στην διάθεση μας σηκώνοντας τα βρώμικα χέρια του θα οδηγήσει τις δυο κυρίες εκτός αιθούσης.

Ο Νίκος Παππάς θα παρακολουθεί τα πάντα.
Που είναι η Γενική Γραμ. Ισότητας;
To makeleio.gr και η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι δίπλα στους Έλληνες πατριώτες που δίνουν αγώνα για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας
Δειτε πως αποχώρησε ο Νίκος Παππάς. Μετρήστε αστυνομικούς
makeleio.gr