Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την έκρηξη που σημειώθηκε σε υπαίθριο πάρκινγκ και συγκλόνισε τη Γλυφάδα το πρωί της Παρασκευής – Ποια είναι η ταυτότητα του τραυματισμένου άνδρα – Πώς συνδέεται η έκρηξη με την εγκληματική οργάνωση Comancheros.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που επέβαινε στο μοιραίο αυτοκίνητο είναι πρώην αρχηγός της οργάνωσης Comancheros που έχει εγκληματική δράση στην Αυστραλία. Ο 56χρονος έχει καταγωγή από τον Λίβανο και τόπο γέννησης τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.







52868315_854913891529899_8926324432146792448_n-1.jpg


Αυστραλιανά ΜΜΕ αναφέρουν ότι βρίσκεται από το 2018 ή το 2017 στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Γλυφάδας.

Το προφίλ του ιδιοκτήτη

Σύμφωνα πάντα με τα αυστραλιανά ΜΜΕ ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου ήταν αρχιμαφιόζος στην Αυστραλία, διακινητής ναρκωτικών και πρώην αρχηγός αδίστακτης συμμορίας με μηχανές, των Comancheros.
Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε κόντρα με το νυν αρχηγό των Comancheros Μάικ Μάρεϊ, ο οποίος είναι στην φυλακή.
Μάλιστα φαίνεται ότι το θύμα συμμετείχε σε πόλεμο συμμοριών μοτοσικλετιστών στην Αυστραλία την περίοδο 2017-2018, όπου είχαν σημειωθεί δύο ανθρωποκτονίες. Μάλιστα, ένας από στενούς του συνεργάτες πυροβολήθηκε την ώρα που έκανε τατουάζ.
Παρά τα σοβαρά τραύματά του ο συνεργάτης του κατάφερε να επιζήσει.
Σοκ προκαλούν τα πλάνα από κάμερα ασφαλείας από την επίθεση.
Σοκαριστικές μαρτυρίες
«Άκουσα ένα μπαμ και αμέσως βγήκαν πυκνοί καπνοί από το πάρκινγκ», αναφέρει μάρτυρας στην κάμερα του Newsbomb.gr.
Περιγράφει επίσης, πώς δύο άτομα που βρέθηκαν στο σημείο τη στιγμή της έκρηξης έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο οδηγό από το αυτοκίνητο σώζοντάς του τη ζωή.
Βρήκαν υπολείμματα δυναμίτη στο όχημα
Υπολείμματα δυναμίτη εντόπισαν, μετά από έρευνες, τα ΤΕΕΜ στο πάρκινγκ, όπου περίπου στις 10 το πρωί της Παρασκευής σημειώθηκε έκρηξη σε ένα από τα οχήματα που ήταν σταθμευμένα εκεί.
Από την πρώτη στιγμή οι Αρχές έβλεπαν πίσω από την έκρηξη «μαφιόζικο χτύπημα».
Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ χαρακτηριστικό του πόσο ισχυρή ήταν η έκρηξη είναι πως θραύσματα από το όχημα πετάχτηκαν στην απέναντι πλευρά της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.
Εικόνες καταστροφής στο πάρκινγκ
Σοκαριστικές μαρτυρίες
«Άκουσα ένα μπαμ και αμέσως βγήκαν πυκνοί καπνοί από το πάρκινγκ», αναφέρει μάρτυρας στην κάμερα του Newsbomb.gr.
Περιγράφει επίσης, πώς δύο άτομα που βρέθηκαν στο σημείο τη στιγμή της έκρηξης έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τον άτυχο οδηγό από το αυτοκίνητο σώζοντάς του τη ζωή.
Το χρονικό της έκρηξης
Ήταν λίγο μετά τις 10 το πρωί, όταν από το υπαίθριο πάρκινγκ ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και το σημείο γέμισε αμέσως πυκνούς μαύρους καπνούς. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, την ώρα που ο οδηγός πήγε να βάλει μπροστά το αυτοκίνητό του, προκλήθηκε ανάφλεξη, χωρίς ακόμη να είναι ξεκάθαρα τα αίτια.
Το αμάξι τυλίχθηκε στις φλόγες, ο οδηγός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές και σε άλλα οχήματα που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.

Δείτε τι μεταδίδει ο ρεπόρτερ Κώστας Πλιάκος