Πέμπτη, Μαρτίου 21

Πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ 87 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑ
Πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοκτόνησε
Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 12.00 το μεσημέρι σε σπίτι επί της Λ. Βουλιαγμένης 88.
Ένας άνδρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πυροβόλησε τη σύντροφό του και αυτοπυροβολήθηκε έπειτα από καβγά. Ο δράστης πυροβόλησε τη γυναίκα έξω από την πόρτα του σπιτιού τους και στη συνέχεια μπήκε στην αυλή και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του
πατώντας τη σκανδάλη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για 87χρονο απόστρατο αξιωματικό της Αεροπορίας, τον ταξίαρχο Ν.Σ., ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ η σύντροφός του είναι από τη Βουλγαρία και βρίσκεται διασωληνωμένη στο Ασκληπιείο Βούλας.
Η 59χρονη γυναίκα μετά το περιστατικό βγήκε αιμόφυρτη στον δρόμο και επιχείρησε να πάρει ταξί φωνάζοντας «με σκοτώνει, με σκότωσε». Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 87χρονος προσπάθησε να μπει στο ταξί, ωστόσο ο οδηγός τον έδιωξε.
Το ζευγάρι είχε πρόσφατα παντρευτεί. Η γυναίκα από τη Βουλγαρία παλαιότερα φρόντιζε την τέως σύζυγο του 87χρονου, η οποία απεβίωσε. Μετά τον θάνατο της πρώτης συζύγου, ο απόστρατος αξιωματικός παντρεύτηκε την 59χρονη.
Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται στο σημείο και ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν, λαμβάνοντας παράλληλα καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Δηλώσεις γείτονα

Το σπίτι όπου συνέβη το αιματηρό περιστατικό επί της Λ. Βουλιαγμένης 88
Το σπίτι όπου συνέβη το αιματηρό περιστατικό επί της Λ. Βουλιαγμένης 88
Το ταξί στο οποίο επιχείρησε να εισέλθει αιμόφυρτη η γυναίκα
Το ταξί στο οποίο επιχείρησε να εισέλθει αιμόφυρτη η γυναίκα

Δηλώσεις του οδηγού ταξί στο οποίο επιχείρησε να μπει αιμόφυρτη μετά το περιστατικό η γυναίκα από τη Βουλγαρία

Νεαρός που έφθασε στο σημείο λίγο μετά το περιστατικό δήλωσε ότι η γυναίκα δεν ήταν τραυματισμένη στο κεφάλι, ωστόσο έτρεμε από το σοκ.












zougla.gr