Σάββατο, Μαρτίου 30

Οι αδελφές Ματσούκα ποζάρουν με μπικίνι και τρελαίνουν κόσμο! (ΦΩΤΟ)

1
Αν έλεγαν σε έναν οποιονδήποτε άντρα ότι θα μπορούσε να βρεθεί για λίγο δίπλα σε μία από τις δύο, θα σε ευγνωμονούσε για πάντα. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν του έλεγαν ότι θα σταθεί ανάμεσα και στις δύο. Αλλά γιατί να μιλάμε υποθετικά. Η Δήμητρα κι η Μαρία Ματσούκα είναι ένα ντουέτο που «προσφέρεται» στα μάτια σου.

Οι δύο αδερφές έχουν εδώ και αρκετό καιρό, πάνω από δύο χρόνια, το δικό τους brand με μαγιό. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή είναι η κατάλληλη στιγμή για να αρχίσει η ανηλεής προώθηση τους. Και λέμε ανηλεής γιατί το να βλέπεις δύο από τις πιο ποθητές γυναίκες και ίσως το πιο σέξι δίδυμο της ελληνικής σοουμπίζ με μαγιό, δεν είναι με τίποτα ένα επιεικές θέαμα.
Η Δήμητρα και η Μαρία. Η Μαρία και η Δήμητρα. Με όποια σειρά και να βάλεις τις αδερφές Ματσούκα, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Πρόκειται για ένα θέαμα απ΄αυτά που κανένας ανθρώπινος νους δε θα μπορούσε να σκεφτεί και να χωρέσει. Ειδικά όταν οι δύο κυρίες φοράνε τα μπικίνι τους που δεν τα λες και αρμόζοντα για να καλύψουν τα προσόντα τους.
Αυτό θα δεις και στη φωτογραφία που ανάρτησε η Μαρία Ματσούκα στο προφίλ της στο Instagram. Τη Δήμητρα και τη Μαρία με μπικίνι. Τη Μαρία και τη Δήμητρα με κορμιά που αφήνουν στόματα ανοιχτά.