Τετάρτη, Μαρτίου 20

«ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ».


Η βουλευτής  του  ΣΥΡΙΖΑ  Σία Αναγνωστοπούλου,  μιλώντας  στην  βουλή,  το είπε καθαρά, δεν κρατήθηκε. Mε τη Συμφωνία των Πρεσπών  οι προδότες: «ολοκληρώνουμε αυτό που άφησε στη μέση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ».
Οι Ψαράδες Πρεσπών, όπου υπογράφηκε η προδοτική συμφωνία, δεν επιλέχθηκαν τυχαία από τον σύντροφο Τσίπρα. Εκεί, με την παρουσία του Ζαχαριάδη, έγινε το 2ο Συνέδριο των «Σλαβομακεδόνων» του ΔΣΕ κι εκεί συνεδρίασε η Ε΄ Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που εξέδωσε τη διαβόητη απόφαση για τη «δικαίωση του μακεδονικού λαού»,
για την απόσπαση του εδάφους της Μακεδονίας και την ίδρυση σοβιετικού «μακεδονικού» κράτους.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνονται ότι παίρνουν πίσω το αίμα τους, για την ήττα της Αριστεράς το 1949.  Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ».
Ο  Νίκος Φίλης, μας διακηρύσσει υπερήφανα σαν γνήσιος κομμουνιστής και υποστηρικτής τρομοκρατών:  «όταν η Ελλάδα κατέλαβε αυτή την περιοχή το 1912 η πλειοψηφία των κατοίκων ήταν Μακεδόνες και έγινε εθνοκάθαρση τις επόμενες δεκαετίες ώστε να γίνει ελληνική."  Ο  διεστραμμένος  προδότης  δεν  διάβασε  ποτέ  τις  αληθινές  γενοκτονίες  που  έκαναν  οι  τούρκοι,  οι  βούλγαροι  και  οι  σέρβοι  σε  βάρος  των  αυτόχθονων  Ελλήνων  Μακεδόνων  και  Θρακών.  Μία  εφημερίδα των Σκοπίων χθες αναπαρήγαγε κατά λέξη όλη την ιστορική ανθελληνική ομιλία τού Φίλη στη Βουλή.  Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Καταλαβαίνει  κανείς   γιατί  η  Μακρόνησος  και πολύ λίγη ήταν …
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ... ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.
Ο απίστευτος προδότης Τσίπρας αναφέρθηκε σε στιγμές του εμφυλίου πολέμου για τις οποίες η Αριστερά θα έπρεπε να ντρέπεται, κανένας δεν είπε τίποτα. Ακόμα και οι Νεοδημοκράτες. Το άφησαν να περάσει. Ο πράκτορας πρωθυπουργός μέσα στην Βουλή έξυσε πολλές και παλιές πληγές. Ας αναλογιστούμε τι θα γινόταν αν ο Σαμαράς ή ο Μητσοτάκης μιλούσαν για τον Γράμμο και το Βίτσι. Θα σηκωνόταν θύελλα αντιδράσεων για την δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος.
Ο Τσίπρας αναφέρθηκε στην Μίρκα Γκίνοβα η προτομή της οποίας κοσμεί πλατεία του κατεχόμενου  Μοναστηρίου. Ήταν δίγλωσση, με Σλαβομακεδονική συνείδηση και γι΄αυτό κατά την Κατοχή εντάχθηκε πρώτα στον ΣΝΟΦ και μετά στον ΕΛΑΣ. Το 1946 ήταν από τα βασικά στελέχη του ΝΟΦ. Συνελήφθη στα μέσα Ιουνίου 1946, στην περιοχή του Καϊμάκτσαλαν μαζί με άλλους δέκα ομοϊδεάτες της, μεταξύ των οποίων και δύο καταδικασμένους σε θάνατο για συνεργασία, κατά την κατοχή, με την Οχράνα.
Καταδικάσθηκε από το στρατοδικείο Γιαννιτσών για αποσχιστική δράση και στις 26 Ιουλίου 1946 εκτελέστηκε μαζί με έξι συντρόφους της, όπως προανέφερα. Στα  Σκόπια  θεωρείται ηρωίδα και έχει δοθεί το όνομα της σε δρόμους και σε πλατείες.
Αναφέρθηκε στο Σλαβοκακεδονικό αλφάβητο που μοίραζαν στους αντάρτες του ΔΣΕ τόσο στον Γράμμο όσο και στην Τασκένδη στην συνέχεια, αναφέρθηκε στους 70.000 (;) Σλαβομακεδόνες πρόσφυγες που δεν τους επετράπη να επιστρέψουν στην Ελλάδα το 1983.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:


Οι  εγκληματίες  κομμουνιστές  που  εξυμνεί  ο  Τσίπρας   πάλεψαν  να  φέρουν  στην  Ελλάδα  μία  σκληρή  αιματοβαμμένη  κομμουνιστική  κοινωνία  με  εθνικό  ακρωτηριασμό.  Ο  Άρης  Βελουχιώτης,  (ή  Σουλτάνα),  το  ανέφερε  πολλές  φορές:  σύνορα  στον  Όλυμπο.  Αν  οι  μεταπολεμικές  κυβερνήσεις  καθιέρωναν  στα  Ελληνικά  σχολεία  την  διδασκαλία  της  Αληθινής  Ιστορίας  της  περιόδου  1940 - 1949,  σαν  κανονικό  διδακτέο  μάθημα  και  μάλιστα  από  τα  δικά   τους  βιβλία  (π.χ.  Λαζαρίδης),  τι  έγινε  στην  φρικτή  αυτή  εποχή,  με  τι  κόστος  Ελληνικού  αίματος  γλύτωσε η  πατρίδα  μας  από  τον  ΕΑΜΟεβραιοσλαυισμό,  πώς  σφάχτηκαν  ανηλεώς  εκατοντάδες  χιλιάδες  νέοι,  γέροι  και  παιδιά  από  τους  συμμορίτες,  θα  είχανε γλυτώσει  από  την  παραπληροφόρηση  και την σημερινή  διαστροφή  δύο  γενεές  Ελλήνων.  Αντίθετα  επικράτησε  η  συστηματική  Λήθη.  Ξεχάστε  τα  εγκλήματα.  Μην  ξυπνάτε  τα πάθη.  Να  κοιτάξουμε  μπροστά.    

Ο  εγκλεισμός μερικών  κομμουνιστών  στην  Μακρόνησο,  η  αναγκαστική  εργασία  και  μερικά  χαστούκια,  ουσιαστικά  χάρη  τους   έκαναν.  
  
ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ  ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. 
Φαντάζεστε τι θα πάθαιναν αν γύριζαν στα χωριά τους μετά από ότι είχανε κάνει. 
Οι Έλληνες φάνηκαν πολύ μεγαλόψυχοι απέναντι τους. Πληρώσανε πολύ μικρό τίμημα για τα εγκλήματά  τους.  
 Και  μετά  ήρθε  η  Ν.Δ. του  διεστραμμένου  Καραμανλή, των  αγράμματων  και  ανίκανων  μασόνων  της  οδού  Αχαρνών  και  τους  επιβράβευσε κιόλας.   Έτσι  το Ελληνικό  Έθνος  βαδίζει  προς  τον  αφανισμό του.

Στην σημερινή  Ελλάδα που  κυριαρχούν  οι  κομμουνιστές  μας διέλυσε ο νομικισμός και ξεχνούμε τι συμβαίνει στην πραγματική ζωή. Από που αντλεί νομιμοποίηση κάθε μεταπολιτευτική κυβέρνηση στην Ελλάδα; Όσο και να μη μας αρέσει, η κυβέρνηση αντλεί νομιμοποίηση από την πηγή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας: την αμερικανική πρεσβεία. Ποιος χρειάζεται τον λαό;
Το «σύνταγμα» στην Ελλάδα, ο «κανονισμός της βουλής» κλπ είναι φτιαγμένα για τους αφελείς (από το 1843). Όταν ο εποπτεύων ανθύπατος διαφωνεί, αμέσως οι «νόμοι» παραμερίζονται από τους πράκτορες της αμερικανικής πρεσβείας. Κανένας νομικός δεν πίστευε ότι ο «πρόεδρος της δημοκρατίας» θα υπογράψει τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας την προδοσία των Πρεσπών. Το «σύνταγμα» αφήνει ένα μήνα στον «πρόεδρο» να σκεφτεί. «Ποιος ρωτάει αυτό το παλιόχαρτο» είπε ο σεβάσμιος της στοάς Αχαρνών Παυλόπουλος. «Εδώ διέταξε ο ανθύπατος Πάϊατ. Θα υπογράψω και μετά θα πάω και στην Μακεδονία για να τους μπω και στο μάτι, Όχι, να νομίζουν ότι αυτοί κυβερνούν».


Οι 154  όμως,  που  ψήφισαν  και  υπέγραψαν  την προδοτική συμφωνία Τσίπρα  -  Ζάεφ,  πρέπει να γνωρίζουν ότι ο σφετερισμός, με «οποιονδήποτε τρόπο», «της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή», είναι ξεχωριστό αδίκημα που προβλέπεται από το άρθρο 120 (του δικού  τους)  Συντάγματος και διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία.
Δηλαδή, αμέσως μετά τις επόμενες εκλογές.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
http://autochthonesellhnes.blogspot.com