Σάββατο, Μαρτίου 2

Κατερίνα Καινούργιου: Για ψώνια στο Κολωνάκι με casual chic στιλ! [pics]

Κατερίνα Καινούργιου: Για ψώνια στο Κολωνάκι με casual chic στιλ! [pics] | tlife.gr
tlife.gr--Φαίνεται πως ο χωρισμός έκανε καλό στην Κατερίνα Καινούργιου, αφού η ίδια δείχνει πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ. Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» τον περασμένο Ιανουάριο χώρισε μετά από αρκετούς μήνες σχέσεις με τον Νάσο Αναστασόπουλου. Οι δυο τους μπορεί να έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, όμως τόσο η απόσταση όσο και τα προβλήματα επικοινωνίας
αποτέλεσαν εμπόδιο για τη σχέση τους και έτσι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.
Έχοντας γυρίσει κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή λοιπόν, η Κατερίνα απολαμβάνει κάθε στιγμή τις ημέρας κάνοντας πράγματα που την χαροποιούν. Μεταξύ αυτών είναι η γυμναστική, οι βόλτες με τις φίλες της και φυσικά το shopping therapy. Ωστόσο, πρώτο μέλημα της παρουσιάστριας αποτελεί η δουλειά της, καθώς ύστερα από αρκετά χρόνια σκληρής δουλειάς, έχει καταφέρει πλέον να κάνει ένα είδος εκπομπής που λατρεύει.
Κάνοντας ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» βρέθηκε στο κέντρο της πόλης και απόλαυσε τη βόλτα της έχοντας ως σύμμαχο τον καλό καιρό. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Κατερίνα ευδιάθετη, χαμογελαστή και με άψογο στιλ.
Δες τις φωτογραφίες:









Φωτογραφίες: NDP
tlife.gr