Τετάρτη, Μαρτίου 27

Μίλησε ο Stoiximan: Σίγουρα στον δεύτερο γύρο ο Κασιδιάρης - Συντρίβει Γερουλάνο, Ηλιόπουλο!

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΑΡΗ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ ΜΟΝΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ! ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΝΤΟΡΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ... ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ!
Ακλόνητο φαβορί ο Ηλίας Κασιδιάρης για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στην Αθήνα σύμφωνα με την μεγαλύτερη στοιχηματική εταιρία της χώρας. 
Το stoiximan.gr θεωρεί μη αναστρέψιμη και σαρωτική την διαφορά της Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα από τους συνδυασμούς του Σύριζα και του Πασόκ.

Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν αποδόσεις με βάση τις πραγματικές δημοσκοπήσεις και τα πραγματικά ποσοστά των υποψηφίων και όχι με βάση τις πληρωμένες μετρήσεις των ξεφτιλισμένων δημοσκόπων.
Εδώ παίζονται λεφτά και οι book-maker δεν χαρίζουν κάστανο, αδιαφορώντας για την προπαγάνδα της κομματοκρατίας.

Έτσι, στην καρτέλα της Stoiximan.gr ο Ηλίας Κασιδιάρης περνάει αέρα στον δεύτερο γύρο, ενώ τα κουτσά άλογα Γερουλάνος και Ηλιόπουλος πατώνουν. Αν μετατρέψουμε τις αποδόσεις σε ποσοστά, η Ελληνική Αυγή ρίχνει άνετα 5 με 10 μονάδες σε πασόκους και συριζαίους και είναι από τώρα στον δεύτερο γύρο.

Εκεί θα δοθεί η μεγάλη μάχη ενάντια στο σύστημα της κλεπτοκρατίας και όσο και αν προωθείται ο λαθρολάγνος, εθνομηδενιστής Μπακογιάννης, ο λαός των Αθηνών θα έχει τον τελευταίο λόγο.


xryshaygh.com
 .epilekta.com