Η Κέιτ Μος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα επισημοποιήσει τη σχέση της με τον αγαπημένο της Νικολάι φον Μπίσμαρκ- με τους φίλους τους να υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι θα παντρευτεί το επόμενο καλοκαίρι.

Ο 32χρονος Νικολάι μάλιστα, λέγεται ότι έχει εμπιστευτεί σε φίλους ότι θέλει να «κάνει τα πράγματα σωστά με μια παραδοσιακή πρόταση και γάμο στην εκκλησία» καθώς είναι «τρελά ερωτευμένος» με το supermodel.

Splash News
Μια πηγή είπε στη Sun: «Η σχέση της Κέιτ και του Νικολάι είναι εξαιρετική – και έχουν συζητήσει για να παντρευτούν. «Έχουν ξεκινήσει να μιλούν για το γάμο εδώ και καιρό, αλλά τώρα που και οι δύο έχουν αρχίσει να ακολουθούν ένα νηφάλιο και υγιεινό τρόπο ζωής φαίνεται πως θα γίνει και πραγματικότητα».
Μια άλλη πηγή, αποκάλυψε επίσης ότι η 45χρονη Κέιτ «τα πηγαίνει πολύ καλά με την οικογένεια του Νικολάι» η οποία προηγουμένως κρατούσε επιφυλάξεις για τη σχέση λόγω του προφίλ «του party girl» του σούπερμοντελ των ΄90s.
H Μος όμως συμπλήρωσε 18 μήνες μακριά από το αλκοόλ, ενώ η αποχή από αυτό λέγεται μάλιστα ότι την έχει κάνει «πιο κοινωνικό και φιλικό πρόσωπο».