Δευτέρα, Απριλίου 8

Κρήτη: Ένα εκπληκτικό θεματικό πάρκο αφιερωμένο στην Ελληνική Ιστορία


Σε μια κορυφή που διακρίνεται για την εκπληκτική θέα που χαρίζει στον επισκέπτη, λίγο μετά τα Βορίζια,  βρίσκεται μια απέραντη έκταση. Μιλάμε για περισσότερα από 500 στρέμματα που κρύβουν όλη τη μαγεία της κρητικής φύση, όλο το μεγαλείο της ιστορίας του νησιού -που είναι
ταυτόσημη με την Ελληνική Ιστορία- καθώς κι έναν ιδανικό χώρο που αποτελεί καταγραφή της διαδρομής των Κρητικών και των Ελλήνων μέσα από τους αιώνες.



Ακολουθήστε μας στο Facebook Τελευταία Έξοδος 



Το εγχείρημα και το όνειρο δύο Κρητικών, ακόμη κι αν αρχικά φαινόταν δύσκολο και παράτολμο, βήμα- βήμα έγινε πράξη. Και από εκεί που ήταν απλά μια ιδέα, τώρα παίρνει «σάρκα και οστά» μέσα από μια πραγματικά γενναία επένδυση. Γιατί, τελικά, πρέπει να κυνηγάει κανείς τα όνειρά του, ιδιαίτερα όταν αυτά μπορούν να προσφέρουν και στον κοινωνικό σύνολο.

Έτσι το μεγάλο θεματικό πάρκο που ονομάζεται «Κρηταγενής Δίας» ή «Cretan Zeus Park» ανοίγει τις πύλες του για το κοινό.  Και πέρα από την εντυπωσιακή εικόνα, αυτό που θα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το περιεχόμενο. Αφού αποτελεί ένα μοναδικό ταξίδι στην παράδοση και την ιστορία του τόπου -αφού ακολουθεί τα χνάρια των προγόνων μας, φωτίζοντας πολλές πτυχές της ιστορίας και της παράδοσης του νησιού μας που κινδυνεύουν να χαθούν στη λήθη.

Το θεματικό πάρκο της Κρήτης για την Ελληνική ιστορία