Την «Κιβωτό του Κόσμου» που δεν έχει ούτε ένα ελληνάκι επισκέφθηκε ο Κώστας Μπακογιάννης

Συνεργασία του δήμου Αθηναίων με την «Κιβωτό του Κόσμου», τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό Οργανισμό Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού στον Κολωνό όπου ο πατέρας Αντώνιος μαζί με εθελοντές προσφέρουν εδώ και πολλά χρόνια ένα σπουδαίο κοινωνικό έργο, συζήτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης κατά τη σημερινή του επίσκεψη σ΄αυτήν.


Η «Κιβωτός» δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες, παραμέληση, εγκατάλειψη, έλλειψη ιατρικής φροντίδας με αβέβαιο μέλλον. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μαζί με τον πατέρα Αντώνιο που είναι η ψυχή της οργάνωσης πήγε στο Κέντρο Ημέρας, συνέφαγε με τα παιδιά και συζήτησε αναλυτικά τους τρόπους με τους οποίους μπορεί ο δήμος Αθηναίων να συνδράμει στην τεράστιά προσπάθεια που γίνεται εκεί.
Ο κ. Μπακογιάννης εξέφρασε τον θαυμασμό και τις ευχαριστίες του για το έργο που επιτελείται και οι δύο πλευρές εξέτασαν το πως «θα μπορούσε ο δήμος της Αθήνας σε συνεργασία με την Κιβωτό να δουλέψει στον δημόσιο χώρο της γειτονιάς. Μιας γειτονιάς πονεμένης η οποία αντιμετωπίζει παρά πολλά προβλήματα. Συζητήσαμε για το πως θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε έμπρακτα-όχι στα λόγια-σε πάρα πολλές δράσεις αλληλεγγύης. Ποιο είναι το μήνυμα, μιας κι έχουμε Αγίες Μέρες κι έρχεται το Πάσχα. Το μήνυμα είναι ότι μπορούμε αλλά η λέξη κλειδί είναι το “μαζί”», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μπακογιάννης
 .iapopsi.gr/