Τετάρτη, Απριλίου 24

Πλυντήριο ναρκοδολαρίων του Μαδούρο η Αθήνα;

Ο Ιάσονας Πιπίνης εντόπισε την οικογένεια και τους αχυρανθρώπους του στην Ακρόπολη
Τις στενές σχέσεις της οικογένειας Μαδούρο με την Αθήνα αποκαλύπτει με ένα ακόμη ρεπορτάζ του στον Ελεύθερο Τύπο ο Ιάσονας Πιπίνης. Από το ρεπορτάζ του προκύπτει η αγωνία του Νικολά Μαδούρα να φυγαδεύσει ακόμη και ναρκοδολάρια απο το καρτέλ της κοκαίνης.


Αρωγός στη προσπάθεια του Μαδούρο όπως όλα δείχνουν στελέχη της κυβέρνησης Σύριζα. Αντιλαμβάνεται κανείς τι πρόκειται να δει το φως της δημοσιότητας σε περίπτωση που ο Σύριζα χάσει τις εκλογές και αρχίσει ο εξονυχιστικός  έλεγχος της διαδρομής του χρήματος.
Γράφει ο Ιάσονας στο προφίλ του στο Facebook>Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ μου στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής: Στην Αθήνα τα ίχνη των δυο παιδιών της συζύγου του Νικολάς Μαδούρο και “αχυρανθρώπων”. Ροές εκατομμυρίων ευρώ που ξεπλένει το καθεστώς της Βενεζουέλας εντόπισαν ευρωπαϊκές Αρχές και στην Ελλάδα. Η φωτογραφία – ντοκουμέντο στον Παρθενώνα, της Χάιφα Ελ Αϊσάμι, αδερφής του υπουργού του Μαδούρο, Ταρέκ Ελ Αϊσάμι (που κατηγορείται από τις ΗΠΑ για σχέσεις με τα καρτέλ κοκαϊνης), όταν επισκέφθηκε την Αθήνα για να συμμετάσχει σε μια σύνοδο – “μαϊμού”, που στήθηκε ως προπέτασμα για την επίσκεψη απεσταλμένου του Τσάβες στη χώρα μας για “ειδική αποστολή”.
-Plata o Plomo
Η ατάκα είναι μία από τις πολλές υπέροχες της σειράς Narcos που παρουσιάζει την ζωή του Κολομβιάνου βαρόνου των ναρκωτικών Pablo Escobar.
Σημαίνει κυριολεκτικά ασήμι ή μόλυβδο και υποννοεί

-Θα εξαγοραστείς ή θα πεθάνεις!
https://kourdistoportocali.com