Πέμπτη, Απριλίου 11

Σε λίγο δεν θα έχεις σπίτι και Πατρίδα να γυρίσεις…-ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !

*Καταπληκτικό κείμενο, ενάντια σε κάθε μορφής βολεμένο που αδιαφορεί και δεν σκέφτεται το μέλλον των παιδιών του και της πατρίδας του..
Νίκος Ανδρεαδάκης
Μέλος Συλλόγου Φίλων των Απανταχού Κρυπτοχριστιανών
Τμήμα Χανίων 

Ξεπούλησαν οι εθνομηδενιστές την Πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας….εσύ γιατί δεν μιλάς; 

Εσύ Αστυνομικέ που δεν μιλάς,νομίζεις ότι επειδή παίρνεις ακόμη έναν μισθό και κάποια αναδρομικά που σου πέταξαν,θεωρείς ότι δεν έχεις ευθύνη;

Πώς σου επιτρέπει η συνείδηση σου να πετάς χημικά στα παιδιά σου,στους παππούδες Σου,στα αδέρφια σου;
Ποιός σου δίνει το δικαίωμα να χλευάζεις αυτούς που υπερασπίζονται την ΠΑΤΡΊΔΑ ΣΟΥ;
Σε λίγο δεν θα έχεις ΠΑΤΡΙΔΑ… 
Εσύ δημόσιε υπάλληλε γιατί κοιτάς αμέτοχος;Φοβάσαι μην σε στοχοποιήσουν και χάσεις τον μισθό σου;;;;Σε λίγο δεν θα έχεις μισθό…. 
Εσύ στρατιωτικέ που έδωσες όρκο να υπερασπίζεσαι μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματος σου τα όσια και τα ιερά που είσαι;Σε λίγο δεν θα έχεις όσια και ιερά…. 
Εσύ αγρότη που καλλιεργείς την γή σου,γιατί δεν αντέδρασες;Είχες δουλειά να κάνεις είπες;Μα σε λίγο δεν θα έχεις γή να καλλιεργήσεις…. 
Εσύ επιχειρηματία που ήσουν όταν σε πουλούσαν;Έκανες μπίζνες και είχες σημαντικά ραντεβού να δεις;Μα σε λίγο δεν θα μπορείς να επιχειρήσεις….. 
Εσύ ιερέα γιατί δεν ξεσηκώθηκες,να αγκαλιάσεις το ποίμνιό σου και να βγεις μπροστά;Τι περιμένεις;Σε λίγο το ποίμνιό σου θα αποτελείται από αλλόθρησκους….. 
Εσύ χριστιανέ;Δεν μιλάς;Τα χριστιανικά σου καθήκοντα ξεκινούν και τελειώνουν σε μία ευπρεπή παρουσία την Κυριακή στην εκκλησία; 
Μα δεν γνωρίζεις ότι ο καλός χριστιανός είναι πρώτα καλός πατριώτης;Σε λίγο δεν θα έχεις εκκλησιά να λειτουργηθείς γιατί ΕΣΎ θα την έχεις πουλήσει…. 
Εσύ που πήγες εκδρομή και δεν αντέδρασες, γύρισες στο σπίτι σου;Σε λίγο δεν θα έχεις σπίτι να γυρίσεις…. 
Εσύ πολιτικάντη που πρόδωσες θα ξεφύγεις νομίζεις από την δίκαιη οργή του λαού;Ακόμη κι αν ξεφύγεις από τον λαό,δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις από το φοβερό δικαστήριο του ΔΙΚΑΊΟΥ ΚΡΙΤΉ… 
Εσύ ψηφοφόρε που τους ψήφισες από ιδιοτέλεια ,τώρα τι κάνεις;Κάθεσαι στον καναπέ σου;Σε λίγο δεν θα έχεις δικαίωμα ψήφου… 
Εσύ νεαρέ που καθόσουν στην καφετέρια γιατί δεν σηκώθηκες να μπείς στην πορεία,αλλά γελούσες και κοροίδευες;Μα σε λίγο δεν θα μπορείς να γελάσεις…… 
Εσύ που κάθεσαι αμέτοχος,να θυμάσαι ότι εάν είχες παρουσιαστεί όταν η Πατρίδα σε κάλεσε,ίσως να μην μπορούσαν να προδώσουν….Αναλογίσου την ευθύνη που κουβαλάς στους ώμους σου και την απολογία που θα δώσεις στην ΑΛΗΘΙΝΗ ΖΩΗ και κλάψε πικρά…. 
Νίκος Ανδρεαδάκης
Μέλος Συλλόγου Φίλων των Απανταχού Κρυπτοχριστιανών
Τμήμα Χανίων 

simeiakairwn
triklopodia.gr