Σάββατο, Απριλίου 27

Χυδαίοι, ολίγιστοι, απάνθρωποι!

Χυδαίοι, ολίγιστοι, απάνθρωποι!
Ένας αρτιμελής άνθρωπος (και καλά να είναι), που είχε όλα τα στοιχεία εκείνα που του επέτρεπαν να μεγαλώσει κανονικά, να σπουδάσει, να κάνει οικογένεια, να γίνει γιατρός, δήμαρχος, βουλευτής, υπουργός, μέμφεται ένα άτομο με αναπηρία.
Οι μάσκες έπεσαν!

Αυτή η απάνθρωπη και χυδαία ανάρτηση του ψευτόμαγκα (μόλις προχθές κρύφτηκε πάλι στο καλσόν της βουλευτικής ασυλίας) Πολάκη εναντίον του ήρωα της ζωής Στέλιου Κυμπουρόπουλου, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο όριο Πολακισμού.

Τον εγκάλεσε ότι… «αν και ομιλεί για ίσες ευκαιρίες προσελήφθη στο ΕΣΥ με τα μόρια ως ΑΜΕΑ»!

Και δεν σταμάτησε εκεί. Τον εγκάλεσε, επιπλέον

λέγοντας ότι «Αν διεκδικούσες ΙΣΕΣ ευκαιρίες ,να έβαζες χαρτιά για να προσληφθείς επιμελητής Β στο ΕΣΥ, με κρίση από συμβούλιο όπως οι άλλοι γιατροί και όχι έτσι».

Πόση απανθρωπιά μέσα σε δυο προτάσεις;

Πόση χυδαιότητα;

Πόση μικρότητα;

Αναρωτιέμαι αν μπορεί να βγήκαν τέτοια λόγια από στόμα ανθρώπου, πατέρα και Αριστερού κι όχι από κάποιον άνθρωπο των σπηλαίων!

Νιώθει ντροπή ο Πολάκης; Ασφαλώς όχι.

Εξ ου και δεν δίστασε να επιτεθεί σ’ έναν άνθρωπο υπόδειγμα και παράδειγμα δύναμης και θέλησης, μόνο και μόνο επειδή ο Μητσοτάκης τον τίμησε με τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν δίστασε να χυδαιολογήσει εμετικά απέναντι στο παιδί που ήταν (1999) ο πρώτος σημαιοφόρος μαθητής με αναπηρικό αμαξίδιο σε παρέλαση. Που μπήκε στην Ιατρική, που σπούδασε, που θεωρείται ήδη σπουδαίος ψυχίατρος και πιο σπουδαίος άνθρωπος.

Θα μου πείτε, εδώ ο Πολάκης επιτίθεται στον νεκρό Μπεσκένη, στον Κιμπουρόπουλο θα σταματούσε;

Μιλάμε για πολιτική, ιδεολογική και ηθική απογύμνωση.

Ακούστε:

Ο Πολάκης αποτελεί μια θλιβερή πολιτική μορφή, ασύδοτος και καλυπτόμενος πλήρως και συστηματικά από τον πρωθυπουργό και τους συναδέλφους του στον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι δηλώσεις του ότι «κανονικά θα έπρεπε να σηκωθώ και να τον θάψω τρία μέτρα κάτω από τη γη» μιλώντας για έναν δημοσιογράφο, είχαν δείξει το δρόμο που θα ακολουθήσει έχοντας την αμέριστη στήριξη του Αλέξη Τσίπρα. Του οποίου ήταν κι είναι προνομιακός συνομιλητής καθ’ όλη την διάρκεια διακυβέρνησης της Ελλάδας!

Αγαπημένο του θέμα οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ που δεν ακολουθούν τη γραμμή του Μαξίμου και τη δική του. Τους έχει υβρίσει όλους. Τους έχει στοχοποιήσει με δηλώσεις ή με αναρτήσεις μέσω Facebook.

Aγαπημένη φράση τα «βοθροκάναλα» και φυσικά η ανάλογη μαγκιά: «Μόνος μου και όλοι σας. Σας έχω».

Όταν όμως έρχεται η ώρα ν’ αποδείξει πόσο τους έχει, εμφανίζεται το καλσόν της ασυλίας!

Ο Παύλος Πολάκης έχει επιτεθεί συνολικά στη δικαιοσύνη και στους δικαστικούς λειτουργούς. Έχει αναφερθεί και προσωπικά κατά ορισμένων εξ αυτών. Ανάγκασε μέχρι και την Ένωση Εισαγγελέων να εκδώσει ανακοινώσεις.

Κορυφαία φράση του Π. Πολάκη, αυτή στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που τόνισε πως πρέπει να επιταχυνθούν δίκες καθώς και ότι πρέπει να μπουν στη φυλακή ορισμένοι πολιτικοί «για να ξανακερδίσουμε τις εκλογές». 
Έχει προαναγγείλει διώξεις κατά αντιπάλων του πολιτικών και έχει δηλώσει πως γνώριζε ακόμη και τους κουκουλοφόρους μάρτυρες.

Κατέγραψε τη συνομιλία του με τον Διοικητή της τραπέζης της Ελλάδας Γ. Στουρνάρα (κακουργηματική πράξη) και η δικογραφία είναι καλά φυλαγμένη στα συρτάρια του πρόεδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.

Ο Πολάκης εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ.

Καπνίζει σε κλειστούς δημόσιους χώρους γιατί έτσι γουστάρει, υβρίζει και προπηλακίζει όποιον ασκεί κριτική. 
Συκοφαντεί, απειλεί και δυσφημεί υπό την ομπρέλα προστασίας του Μαξίμου και του συνόλου των Βουλευτών του κόμματός του που αρνούνται να άρουν την ασυλία του όταν υποθέσεις φτάνουν στη Βουλή.

Ένας αρτιμελής άνθρωπος (και καλά να είναι), που είχε όλα τα στοιχεία εκείνα που του επέτρεπαν να μεγαλώσει κανονικά, να σπουδάσει, να κάνει οικογένεια, να γίνει γιατρός, δήμαρχος, βουλευτής, υπουργός, μέμφεται ένα άτομο με αναπηρία. 
Και λέει σε έναν τετραπληγικό, καθηλωμένο όλη του τη ζωή σε ένα αναπηρικό καροτσάκι, όσα λέει!

Φρίκη! Εμετός!

Προσέξτε:

Η κορύφωση ήταν σήμερα. Όχι μόνο με το απάνθρωπο χυδαιογράφημα εναντίον του Κιμπουρούπολου, όσο από την στοργική αγκαλιά που του προσέφερε μετά ο Αλέξης Τσίπρας!

Ο οποίος, ουσιαστικά με την ίδια χυδαιότητα μετέτρεψε την ψήφο μομφής της Νέας Δημοκρατίας που αφορά στο ήθος και τον πολιτικό πολιτισμό ενός στελέχους του, σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνησή του.

Τι ντροπή Θεέ μου. Τι κατάπτωση της χώρας.

Ποιος μπορούσε να το φανταστεί από τους αστούληδες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να μη πληρώσουν… ΕΝΦΙΑ;

Άρρωστοι καιροί, άρρωστες ψυχές που ομνύουν μόνο στο μίσος!

Κάτι τελευταίο:

Θέλω να δω τη στάση των βουλευτών που θα ψηφίσουν στη Βουλή.

Όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ, μα και των προθύμων.

Θέλω να δω την... κοινωνική ευαίσθητη Παπακώστα; Σήμερα σιώπησε!

Θέλω να δω τον άμεμπτο Δανέλλη. Σήμερα σιώπησε!

Θέλω να δω τον Κουρουμπλή, κι αυτόν ΑΜΕΑ. Σήμερα δεν έβγαλε άχνα!

Την Κουντουρά, την αοιδό του Τσίπρα Μεγαλοιοκονόμου, όλους αυτούς που …ξεχειλίζουν από κοινωνική ευαισθησία και Αριστερό ηθικό πλεονέκτημα.

Να δω τις τελικές ψήφους του Φίλης και του Μπαλάφα, που αρχικά είπαν ότι ο Πολάκης «δεν εκπροσωπεί το ήθος του ΣΥΡΙΖΑ», μα ο Αλέξης Τσίπρας περί άλλων τυρβάζει...


Νίκος Γ. Σακελλαρόπουλος
grpost

Ο κόκκινος φασισμός δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο

Ο κόκκινος φασισμός δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο
https://politika-gr.blogspot.com