Τετάρτη, Απριλίου 3

Θέλετε να ενωθούμε, να υπάρχει ένα πολιτικό μέτωπο στην Ελλάδα αντιμνημονιακό;

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κάθεται
Θέλετε να ενωθούμε, να υπάρχει ένα πολιτικό μέτωπο στην Ελλάδα αντιμνημονιακό; Ένα πολιτικό κίνημα στην Ελλάδα που να τολμά και να λέει όχι στις Βρυξέλλες και στους Γερμανούς; Αν θέλετε ένα τέτοιο μέτωπο, που δεν θα έχει μπροστά μαρκίζες, δεν θα λέγεται ευρωπαϊκό ή αντιευρωπαϊκό, σοσιαλιστικό ή δεξιό, αλλά θα ασχολείται και θα δουλεύει σκληρά για την πατρίδα
και την αναγέννησης του τόπου, πρέπει να παραμερίσουμε τις ετικέτες και να ενωθούμε, να βάλουμε όλοι το λιθαράκι μας με όλες μας τις δυνάμεις. Χωρίς να ανατινάξουμε ψεύτικα τον Γοργοπόταμο, όχι την γέφυρα αλλά την δοσιλογική γέφυρα πάνω από την οποία περνάνε οι Γερμανοί χρόνια ολόκληρα και καταδυναστεύουν αυτή τη χώρα. Μας χωρίζουν ελάχιστα, αλλά μας ενώνει η πατρίδα. Πρέπει να αποκτήσουμε ένα πατριωτικό και πανεθνικό κίνημα, που να δουλεύει μόνο για την Ελλάδα, δημοκρατικό αλλά χωρίς παρεούλες. Οι κίνδυνοι για το λαό και την πατρίδα μας το επιβάλλουν. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά χωρίς ιδιοτέλεια. Πρέπει να παρακάμψουν διαφορές, τα ελάχιστα που μας χωρίζουν και να βάλουμε μπροστά τα πολλά που μας ενώνουν.
Ο Τσίπρας με τη συμφωνία της λίμνης πρόδωσε την Μακεδονία. Δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις για αλυτρωτικές επιχειρήσεις και αλλαγή συνόρων. Ο Μητσοτάκης τι θα κάνει; Θα δουλέψει μόνο για τις τράπεζες; Θα δουλέψει για την πάρτη του ή για την πατρίδα; Ο Μητσοτάκης πρέπει να κάνει δημοψήφισμα για τις Πρέσπες. Η υποταγή του στις υπογραφές Τσίπρα –Κοτζιά δείχνει ότι είναι μεγάλη μαριονέτα των Γερμανών και του Σόρος. Για ένα τέτοιο εθνικό θέμα πρέπει να αποφανθεί ο λαός.
Αν καταλαβαίνω καλά δεν υπάρχει ελληνικό έδαφος που να μην είναι αμφισβητούμενο. Αμφισβητούν την ελληνική κυριαρχία κατά μήκος των συνόρων. Το Αιγαίο, τα κυριαρχικά δικαιώματα στην Αν. Μεσόγειο και η Θράκη, που θέλουν να γίνουν Κόσσοβο, αμφισβητούνται από την Άγκυρα. Από την άλλη τα Τίρανα αμφισβητούν την Ήπειρο. Αμφισβητείτε η κυριαρχία μας ως χώρα και σε αυτό ο εθνομηδενιστές ο Ιωαννίδης της Αριστεράς, έχει κλείσει συμφωνία για συνδιαχείριση του Αιγαίου. "Ωσαννά φωνάζουν οι γείτονες".
Αυτά μεταξύ άλλων είπα το πρωί στην εκπομπή μου "Εν Αθήναις" στα Παραπολιτικα 90.1fm.
Περισσότερα στο www.crashonline.gr

-Μην ξεχνάτε το τηλεοπτικό μας ραντεβού στην εκπομπή "Γιώργος Τράγκας" στο Epsilon Tv , καθημερινά 5-7:30. Δείτε όλες τις εκπομπές μου στο κανάλι μου στο YouTube :ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ OFFICIAL
https://www.youtube.com/channel/UCZLMFOjGsFIoQ36ysbxW1Lg…
Ακολουθήστε με στο Instagram: @giorgos.tragas και στο Twitter : Giorgos Tragkas
Να είστε όλοι καλά!